`

Armătură

(5 produse)

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Chiuveta 35EV17

Pret 361 lei Pret de baza 425 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Armătura este un element necesar al dotării oricărei casei sau apartament și mai exact al unei bucătării sau al unei băi. Cu ajutorul lor putem executa activități evidente, precum spălarea dinților la baie sau spălarea vaselor la bucătărie. Armăturile contemporane au nu doar o aplicabilitate practică, îndeplinind și funcții estetice în interior, subliniindu-i adesea caracterul.

Din componența armăturii fac parte printre altele bateriile de chiuvetă și chiuvetele.

Baterii pentru chiuvetă

Bateriile pot fi clasificate în două categorii. Baterii pentru lavoar de baie și baterii pentru bucătării.

Bateriile de baie au un perlator poziționat jos, ce face ca apa să nu stropească, ci să creeze un jet solid deasupra chiuvetei. Cele mai populare baterii de lavoar includ modelele de culoare argintie, a căror pârghie/mâner are și funcție de reglare a temperaturii apei. Dintre modelele disponibile de baterii pentru lavoar se remarcă modelele cu forma simplă, geometrică, ce se armonizează perfect cu amenajările moderne.

Bateriile de baie au de obicei un corp și o gură de scurgere mai înalte, datorită cărora perlatorul este situat mai sus și astfel ai mai multă libertate în a spăla vase sau oale sau a turna apă în recipiente mai mari.

Lavoar pentru baie

Următorul element din componența armăturii este lavoarul pentru baie. Aceasta poate avea formă diferită, de la forma suplă ovală la modernă dreptunghiulară. În plus, lavoarele de baie sunt clasificate în lavoare cu montaj pe blat (se așază pe dulap), în blat (intră în blatul dulapului) și de perete (sunt suspendate direct pe perete). Pentru executarea lavoarelor de baie se folosește cel mai adesea ceramica.

În oferta de mobilă de baie, de cele mai multe ori bateria și lavoarul sunt incluse în set. Când alegi un dulap de baie cu lavoar, ai siguranța că toate elementele se vor potrivi.

În plus, în oferta MIRJAN24 vei găsi și o chiuvetă, care să se potrivească perfect în bucătăria ta. Chiuveta de granit îți oferă o suprafață rezistentă la abraziuni și variante interesante de culori.