Fotolii pentru gaming  (3 produse)

Fotoliu pentru gaming Lotus

825 lei
15 - 20 zile lucratoare

Fotoliu pentru gaming Rubin

785 lei
15 - 20 zile lucratoare

Fotoliu pentru gaming Chrono

765 lei
15 - 20 zile lucratoare

Fotolii pentru gaming

Având în vedere calitatea ridicată a componentelor fotoliile de gaming sunt unele dintre cele mai bune și mai confortabile tipuri de fotolii de birou, disponibile pe piață. Sunt proiectate astfel, încât persoanele care petrec mult timp în fața computerului să simtă confortul, chiar și în timpul utilizării îndelungate. Majoritatea fotoliilor au fost echipate cu spătar ridicat, care asigură așezarea corectă a coloanei în poziția de ședere. Este posibilă și așezarea capului pe acesta, astfel existând posibilitatea relaxării gâtului și a zonei cervicale, aducând alinare mușchilor încordați. O relaxare de moment poate permite persoanei care petrece timp pe acesta să se concentreze mai bine, iar acest lucru se transpune în calitate și cantitatea muncii prestate.

Aria de reglaje

Un fotoliu de gaming tipic permite reglarea liberă a setărilor elementelor particulare. Nu este vorba doar de adaptarea standard a înălțimii scaunului la înălțimea biroului sau a mesei. În aceste fotolii de birouri poți adapta setările înălțimii spătarului, precum și pozițiile cotierelor și spătarului. Mobila astfel proiectată se pretează perfect atât pentru jucători, cât și în camera elevului și biroul de acasă.

Un fotoliu de gaming ergonomic ar trebui să îndeplinească următoarele condiții:

  • Susținerea corespunzătoare a coloanei – ar trebui să se așeze în forma literei S, adică să ia poziția sa naturală.
  • Reglare completă – a înălțimii șezutului și spătarului, a înclinației spătarului, înălțimea cotierelor, precum și a tetierelor.
  • Cotierele - datorită lor, corpul ia postura potrivită, astfel vei putea să ai grijă de coloană.
  • Șezutul ar trebui să sprijine confortabil coapsele, trebuie să fie moale și confortabil.

Modul de viață din ziua de azi necesită o grijă sporită acordată coloanei. Înlocuirea scaunului obișnuit cu un fotoliu de gaming ergonomic va îmbunătăți imediat confortul muncii și va influența reducerea tensiunii și a durerii musculare și a coloanei.