Patuturi bebe  (4 produse)

Patuturi bebe Liatra II 120x60

955 lei
15 zile lucratoare

Patuturi bebe Liatra II Plus 120x60

1 270 lei
15 zile lucratoare

Patuturi bebe Prowansja II 120x60

955 lei
15 zile lucratoare

Patuturi bebe Prowansja II Plus 120x60

1 270 lei
15 zile lucratoare

Patuturi bebe

În dezvoltarea bebelușului, cea mai importantă activitate este un somn bun. De aceea, părinții care tocmai așteaptă venirea pe lume a bebelușului, nu ar trebui să uite de cel mai important lucru - ca primul pătuț al copilului lor să nu fie doar frumos, însă înainte de toate să fie sigur și funcțional.

La ce trebuie să fim atenți atunci, când alegem pătuțul pentru copil?

Atunci când alegem pătuțul pentru copil, trebuie să fim atenți din ce material a fost fabricat și dacă va fi sigur în utilizare. Ar trebui să aibă atestări suplimentare, care să certifice respectarea tuturor normelor de siguranță și rezistență.

O alegere perfectă va fi pătuțul din lemn, datorită rezistenței sale extraordinare și provenienței naturale.
Cel mai bine ca pătuțul pentru copii să fie vopsit cu vopsea ecologică, având certificat de siguranță. Atunci când ne decidem asupra pătuțului pentru copil, trebuie să fim atenți să nu aibă margini ascuțite. Pătuțul trebuie să fie stabil și rezistent.

Dimensiunea pătuțului ales va depinde de spațiul liber disponibil în camera copilului. Dimensiunea standard a pătuțurilor pentru copii este: 120 x 60 cm și 140 x 70 cm, iar pătuțul cel mare ne permite să îl utilizăm pe o perioadă mai mare - e vorba de pătuțurile, pe care le putem transforma odată cu creșterea și înaintarea în vârstă a copilului.

Pătuț cu sertar

Pătuțul cu sertar trebuie să asigure de asemenea copilului maximum de siguranță. Dacă pătuțul nostru actual nu are un sertar, merită să îl dotăm cu unul. Există de asemenea modele de pătuțuri, care au un astfel de sertar încorporat din fabrică sau anexat în set. Se poate scoate pe roți, fără a zgâria podeaua în timpul utilizării.

Pătuț cu masă de înfășat

Pătuțul cu masă de înfășat este un set compus din pătuț, care este profilat astfel, încât să poată fi montată ușor pe el o măsuță de înfășat.
Lățimea măsuței de înfășat este adaptată perfect la lățimea patului, de aceea ai siguranța că nu se va deplasa în timpul utilizării.
Avantajul pătuțului cu masă de înfășat este funcționalitatea sa. Este propunerea perfectă pentru amatorii soluțiilor funcționale și pentru cei care își doresc să facă economie de spațiu. Pătuțul cu masă de înfășat este modelul cel mai frecvent folosit de părinții copiilor, care au sub un an.