Mobilier Szynaka

Mobila Szynaka are un caracter unic, original și perfecțiune în fiecare detaliu. Modul perfect de fabricare a mobilei se datorează celor 60 de ani de experiență ai firmei și colaborării cu designeri renumiți. Oferta de Mobilă Szynaka include numeroase colecții, datorită cărora creează interioare stilate și confortabile.

Mobilă cu elemente din lemn masiv.

O atenție deosebită merită mobila, care are în structură elemente din lemn masiv. Lor li se datorează caracterul unic și valoarea mobilierului! Mobila din lemn masiv câștigă farmec și expresie odată cu trecerea timpului.

Mobilă pentru sufragerie.

Mobila Szynaka oferă în colecțiile sale mobilă pentru sufragerie și pentru sala de mese. Printre acestea se află mobilă în stil modern sau clasic și atemporal. Colecțiile moderne au fost fabricate în culoare albă din material foarte lucios. Originalitate le dau inserturile din lemn și sistemul de iluminat LED. Dacă vrei ca sufrageria ta să se prezinte cu clasă și eleganță, mizează pe mobilă în nuanțe de stejar.
În categoria de mobilă de sufragerie se află vitrine înalte cu fronturi vitrificate, comode care furnizează mult spațiu pentru depozitare și dulăpioare TV originale.

Mobilă de dormitor.

Mobila de dormitor Szynaka are un design modern, frumos sau clasic, care creează un dormitor romantic pentru îndrăgostiți. Colecțiile de mobilă pentru dormitor se bazează pe culori similare cu cele pentru mobila de sufragerie. Nu le lipsește motivul modern al lemnului și iluminatul LED care construiește o atmosferă plăcută.

Mobila Szynaka oferă atât dulapuri cu uși batante, cât și dulapuri cu uși glisante. Printre paturile disponibile se află modele, care au spătar tapițat confortabil și recipient pentru lenjerie. Mobila Szynaka îndeplinește de asemenea visul oricărei femei privind o măsuță de toaletă stilată.