Mobilier by
by Toptextil este o colecție de lux de mobilă tapițată. Se caracterizează prin designul modern, calitatea ridicată și țesăturile premium. Convinge-te singur.

Mobilier by Toptextil

Colecția by Toptexil include mobilă tapițată selecționată, durabilă și apreciată de clienți. Colțarele, canapelele și sofaua au acum o nouă înfățișare și o calitate și mai bună datorită folosirii țesăturilor premium.

Țesături premium Toptextil

Țesăturile premium reprezintă propunerea producătorului polonez de țesături de tapițerie – Toptextil. Țesăturile oferite de firmă se caracterizează prin cea mai bună calitate, designul modern, siguranța confirmată de certificatul Oeko Tex® Standard 100, și anume cea mai mare marcă de siguranță din lume pentru produsele textile. Marca include și inovații, printre care tehnologia Cleanaboo, care limitează absorbția lichidelor. Acest lucru minimizează riscul de distrugere a mobilei de pătarea cu cafea, suc sau vin.

Colaborarea Mirjan24 cu Toptexil a dus la crearea unei colecții moderne, de lux, de mobilă tapițată, ci și a aplicației unice de mobil Mirjan24 by Toptextil. Datorită acesteia, poți vedea cum va arăta modelul selectat de colțar la tine în sufragerie!

Aplicație pentru mobil Mirjan24 by TopTextil

Aplicația Mirjan24 by TopTextil se bazează pe realitatea extinsă. Pentru a o utiliza, e suficient să:
1. Descarci aplicația gratuită Mirjan24 by TopTextil din Google Play sau App Store (în funcție de sistemul tău de operare) pe telefon sau tabletă.
2. Descarci markerele speciale Mirjan24 în aplicație, iar apoi să le printezi. Descărcați eticheta
3. Pui markerul tipărit în locul, în care vrei să așezi canapeaua, colțarul sau sofaua.
4. Scanezi markerul cu ajutorul aplicației instalate. Apoi va apărea în aplicație sufrageria ta. Selectează modelul de monilă din colecția by TopTextil, care te interesează și vezi cum va arăta în locul respectiv. Poți configura în orice moment mobila, schimbând modelul, culoarea tapițeriei sau mărimea.
Când vei obține un efect satisfăcător, poți salva proiectul în telefon și îi poți da share să îl vadă și prietenii tăi sau poți trece direct la achiziția mobilei.