`

Prețuri șoc

(40 produse)

Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)

Masuta Komoso

Pret 450 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Deborah

Pret 585 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Rouen I

Pret 2.110 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Pat matrimonial Ratel

Pret 3.469 lei Pret de baza 3.652 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit
Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)

Vă prezentăm cu mândrie gama de mobilier care se bucură de cea mai mare încredere din partea dvs. Mobilă pe gustul multor utilizatori, chiar și dintre cei mai exigenți. Printre prețurile noastre șoc se află cele mai des alese articole de mobilă modernă, mobilă albă atractivă vizual și funcțional precum și mobilă tapițată căutată, atât în combinații de culori avangardiste, cât și mai delicate. Produsele de top confirmă calitatea ridicată a fabricației mobilelor particulare, precum și conformitatea cu cele mai recente tendințe în amenajările interioare.

Printre mobilierul care se bucură de cea mai mare popularitate și apreciere a clienților noștri, veți regăsi mai ales colțare de top pentru sufragerie cu spătar moale. De asemenea, colțare cu funcție de dormit și recipient pentru lenjerie, fotolii și canapele extensibile. Pe de altă parte, amatorii păstrării unui stil relaxat în întreaga sufragerie sunt așteptați de seturile de mobilă de odihnă.

Mobila aleasă cel mai des este și mobila pentru sufragerie. Printre aceste articole, pe primul plan ies în evidență mobilele moderne cu fixare pe perete. Acest mobilier practic se distinge prin designul interesant. Linia dreaptă, proporțiile perfect echilibrate, gama de culori delicate și proaspete au devenit deja o inspirație pentru crearea unui interior deosebit pentru mii de clienți. În compoziția celor mai căutate piese de mobilier cu fixare pe perete intră în standard un dulăpior TV, o vitrină individuală sau suspendată, precum și o poliță pentru cărți și accesorii. Poți beneficia și de oferta largă de mobilă individuală și poți completa dotarea sufrageriei în stilul propriu.

Pe piața interioarelor domnește și mobila de dormitor. În gama de prețuri șoc atrag atenția în special șifonierele cu fronturi în culori la modă, decorate cu grafică interesantă sau cu oglindă. Oglinda asigură suplimentar o notă ușoară întregului interior. În plus, paturile moderne de dormitor înfrumusețează interiorul, asigurând și un somn sănătos și confortabil.
Oferta bogată de mobilă garantează că la MIRJAN24 vor găsi ceva pentru ei atât amatorii de interioare moderne, scandinave, cât și cei ai amenajărilor clasice, mai delicate.