`

Lustre

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Aproape dintotdeauna întunericul și apusul a paralizat omenirea, fiind cea mai mare capcană a acesteia.
Calea parcursă de umanitate de la aprinderea primului foc, trecând prin lumânările manufacturate și lămpile cu petrol, până la crearea primului bec și a lustrei electrice, a fost lung, cu multe ocolișuri și momente de cumpănă.
Însă acest cunoștințe au făcut ca în oameni să se nască dorința de a căuta surse de lumină tot mai noi – toate astea pentru a putea să ne mișcăm liber după lăsarea întunericului.

Lampa este o invenție, care luminează de sute de ani nu doar interiorul caselor noastre, ci și grădinile. Lămpile de astăzi nu seamănă cu cele din vechime. Sunt create de designeri, aproape pentru orice stil și încăpere.
Atunci, când alegi să cumperi acea lustră visată, merită să acorzi atenție nu doar aspectului estetic, ci mai ales funcționalității – acestea sunt caracteristici, care primează în alegerea produsului.
Corpurile de iluminat sunt o completare a încăperii, cum se spune „cireașa de pe tort” pentru fiecare amenajare. Ele decid caracterul interiorului și reprezintă ornamentul perfect.

Lustra – principalul corp de iluminat din încăpere

Lustrele dau luminozitate întregii încăperi, reprezentând un ornament al interiorului. Reprezintă una din principalele surse de lumină, aflate în interior. Joacă un rol important în funcționare, pretându-se în special seara sau în timpul zilelor scurte de iarnă.
Un interior luminat corespunzător se va prezenta mult mai bine, mai mult - vom petrece aici cu mai multă plăcere timp împreună cei dragi nouă.
Intensitatea ideală și jocul de lumini pot aduce locatarilor o stare de spirit bună, fiind leacul după o zi plină de trudă.

Este clar - adică alegerea unui corp de iluminat corespunzător

Se știe de mai multă vreme — pentru a ne putea bucura de un interior luminos, spațios și bine iluminat, merită să avem grijă nu doar de mărimea, ci și de puterea lustrei.
O lustră prea mică se va pierde în aglomerarea de accesorii, una prea mare va strivi încăperea. Așadar, cum să alegem corect mărimea lustrei pentru un anumit tip de interior?
În funcție de stilul ales, poți alege: o lustră cu abajur, lustre de cristal, plafoniere, lustre cu mai multe brațe sau clasicele candelabre.
Însă pentru a nu exagera cu mărimea ei, merită în primul rând să măsurați exact camera, în care aceasta urmează să se regăsească.
Transformați numărul metrilor rezultați în centimetri, iar apoi înmulțiți rezultatul cu 2,5. Rezultatul este calculul diametrului optim al lustrei, care ar trebui să se regăsească în încăperea respectivă.

Corpul de iluminat adaptat perfect poate accentua stilul ales de amenajare a interiorului, îl poate schimba sau poate constitui un accesoriu diferențiator excelent.
Aceasta este o modalitate simplă pentru a schimba complet încăperea respectivă și a o ilumina!