Lampă de perete  (5 produse)

Aplică Eye Spot White I 6014

79 lei
10 zile lucratoare

Aplică Eye Spot Black I 6018

79 lei
10 zile lucratoare

Aplică Haga White 9708

139 lei
10 zile lucratoare

Aplică Narwik Black 9703

139 lei
10 zile lucratoare

Aplică Rio II 4424

229 lei
10 zile lucratoare

Lampă de perete

Lămpile de perete de designer, clasice și moderne pentru orice încăpere vor aduce o o strălucire plăcută ochiului și vor da sentimentul de familiaritate, iluminând fiecare colțișor al camerei. Ca dotare de bază a oricărei locuințe, lampa de perete are o putere deosebită în a forma atmosfera. În funcție de numărul și amplasarea surselor de lumină, poți accentua părțile tale preferate din sufragerie, dormitor sau poți face holul mai funcțional și accesibil. Atunci când alegi o aplice, poți de asemenea personaliza spațiul sau sublinia stilul, care a fost inspirația pe calea către amenajarea propriului tău apartament.

 

Cea mai bună lampă de perete pentru sufragerie și dormitor

Aplicele de perete pentru sufragerie reprezintă o gamă largă de propuneri diversificate, care ornează mai ales spațiul, însă asigură și nivelul optim de iluminat, astfel încât toți locatarii care se află în acest spațiu comun să se poată bucura de confortul optim în timpul relaxării de seara.

În funcție de locul montajului și rolul final, pe care îl va juca lampa de perete în încăpere, modelul trebuie adaptat de așa natură, încât să corespundă așteptărilor și să se integreze cu amenajarea spațiului. Așadar, dacă alegi aplice pentru dormitor, cele mai importante vor fi valorile estetice și puterea emisă de sursa de lumină. Pe de altă parte, din dorința de ilumina o galerie de imagini, îndreaptă-ți atenția spre modul de difuzare a razelor de sub abajur – cu cât este mai larg fluxul de lumină, cu atât se va prezenta mai avantajos colecția ta.

Deasupra oglinzii, se pretează perfect lămpile de perete cu abajur. Forma suplă și aspectul elegant le fac să fie accesoriul ideal pentru un interior amenajat în orice stil. Urmând sugestiile noastre, poți alege și o lampă de peret epentru citit, iar lumina emisă de aceasta îți va face cu siguranță mai plăcute clipele petrecute cu lectura preferată și îți va permite să nu mai fii nevoit să aprinzi lustra de sus.

 

Lămpi de perete în diverse stiluri de amenajare

În prezent, cele mai populare aplice sus jos reprezintă trendul contemporan, care și-a găsit deja locul în interioarele noastre. Pentru forma simplă, culorile delicate și efectul luminos minunat, le apreciază părțile mai întunecoase ale sufrageriei, sălii de mese sau dormitorului. Lampa de perete cu această structură emite o lumină de atmosferă, care este difuzată pe suprafața peretelui, asigurând o semiumbră prietenoasă în întreaga încăpere. Un atu suplimentar este faptul că lampa poziționată la înălțimea ochilor nu va irita.

Ieșind în întâmpinarea așteptărilor tale, îți prezentăm lămpi de perete moderne, care se diferențiază prin designul bun, forma interesantă și mai ales execuția atentă. O parte din modelele din oferta noastră au un caracter mai mult de bijuterie, care corespunde eleganței modeste care diferențiază stilul glamour.

Pe de altă parte, aplicele de perete industriale au luat culori delicate și formă cilindrică. Aspectul brut al unui astfel de interior va fi subliniat perfect de o aplică neagră aleasă cu atenție. Din dorința de a încălzi atmosfera dintr-un loft, merită să alegi o aplice albă, care, montată pe unul dintre pereți, va rupe aerul rece și va înviora ușor amenajarea.

 

Lămpile de perete se pretează perfect în case și apartamente și completează amenajarea spațiilor destinate biroului, al căror aspect elegant cântărește precum aurul.