Lămpi exterior  (2 produse)

Lampă de grădină Cumulus S 6976

245 lei
10 zile lucratoare

Lampă de grădină Cumulus L 6978

505 lei
10 zile lucratoare

Lămpi exterior

Lămpile de exterior sunt un mod popular de ornare a grădinilor, teraselor și balcoanelor. De regulă reprezintă răspunsul la nevoile de iluminare a plantelor, precum și a locurilor întunecate din jurul caselor noastre. Diferențierea dimensiunilor și a formelor permite alegerea unor lămpi de grădină, care îți vor face mai plăcut timpul petrecut în mijlocul naturii, vor lumina potecile și vor ajuta la expunerea de efect a spațiului verde.

Corpuri de iluminat moderne pentru grădină

Iluminatul de efect pentru grădina îngrijită de tine cu grijă este doar vârful de iceberg pentru diferitele utilizări ale acestuia. Lămpile de grădină din oferta noastră sunt de asemenea de neînlocuit ca iluminat pentru fațada clădirii, a garajului și a aleii de ieșire de pe proprietatea ta. Conform preferințelor proprii, le poți folosi pentru iluminatul terasei de lângă casă, pentru zona din jurul piscinei sau grădinii acoperite.
Fiecare lampă de grădină din oferta noastră va reprezenta un iluminat atractiv al proprietăților private, precum și al pensiunilor, gospodăriilor și restaurantelor. Rezistența la factorii atmosferici va crește substanțial durata de viață și va prelungi perioada de exploatare a lămpii de exterior.

Lămpi de grădină și funcționalitatea lor

Lămpile sferice de grădină reprezintă preferatul indiscutabil al tuturor terenurilor verzi. Atât forma, cât și nuanța plăcută de lumină subliniază verdele viu al naturii. Sferele de grădină se prezintă perfect singure sau în prezentare de câteva bucăți, fiind un ornament deosebit al grădinii.
Pe de altă parte, reflectorul cu țepușă pentru fixare în pământ va fi soluția ideală, dacă vrei să iluminezi o anumită zonă de pe proprietatea ta. Datorită posibilității de așezare a capului, o poți folosi drept corp de iluminat, care va ilumina cu precizie locul ales de tine. Învelișul închis la culoare reprezintă un avantaj suplimentar, deoarece face ca lampa de exterior se integrează discret în ambient, fără a deranja ochiul.
Alege lămpile de exterior de la Mirjan24 și bucură-te de o grădină frumoasă și totodată iluminată de efect, atât pe timpul zilei, cât și al nopții!