`

Pat supraetajat

(27 produse)

Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)
Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)

Paturile supraetajate sunt alegerea ideală, dacă suprafața locuinței tale este limitată. Soluția ideală pentru aceste probleme este patul modern supraetajat, care se diferențiază prin aspectul și culorile interesante, ce îi asigură un avantaj asupra modelelor din anii trecuți. Așezat lângă unul dintre pereți, nu va aglomera spațiul, ci va deveni un element decorativ al acestuia.

Paturile din oferta noastră sunt propuneri moderne și funcționale. Pe lângă aspect, care va decora întregul interior, au și compartimente și lăzi. Acest lucru facilitează depozitarea și păstrarea ordinii în camera copilului sau adolescentului. Aceasta este o soluție bună pentru numeroasele lucruri ale copilului. Aspectul atipic al patului supraetajat va încânta orice copil și îl va face să petreacă timp cu plăcere aici. Pe lângă aspectul frumos, paturile noastre pentru copii oferă un confort incredibil în timpul somnului.

Pat singular supraetajat

În cele mai noi colecții patul singular supraetajat popular se combină cu biroul, dulapul sau cu dulăpioare suplimentare pentru obiectele care se strâng în camera de tineret. Această abordare multifuncțională pentru mobilare face ca și un spațiu de dimensiuni reduse și aparent dificil de amenajat să dea impresia de spațiu generos și mărit optic.

Pentru amatorii inovațiilor, am pregătit și paturi suspendate, care sunt alese adesea pentru camere înguste. Amplasarea saltelei suspendate lasă la dispoziție un spațiu generos.

Pe lângă numeroasele propuneri interesante, vei găsi și paturi clasice supraetajate, din lemn, cu barieră superioară și sertare practice pentru lenjerie sub salteaua inferioară. Simplitatea se pretează perfect atât în spațiul amenajat pentru fete, băieți, cât și pentru frați de sexe diferite.

Maximum de funcții, adică pat supraetajat pentru doi copii

Cauți un loc de dormit pentru ambii copii? Sau poate ai nevoie de un pat pentru 3 persoane? Nu e nici cea mai mică problemă. Din dorința de a-ți pune la dispoziție o gamă cât mai largă de propuneri, am pregătit și un pat supraetajat pentru 3 persoane, care îmbină salteaua superioară și inferioară existente în standard cu un spațiu suplimentar de dormit, extensibil de la nivelul inferior. Modelul este dotat și cu un dulap, ce îi sporește și mai mult funcționalitatea.

Această soluție se pretează excelent în situația, în care camera trebuie să fie împărțită de trei copii. Este, de asemenea, cel mai bun pat supraetajat din spațiul social al copiilor, unde a treia saltea va servi drept loc suplimentar de dormit pentru prietenii care vin în vizită la copilul tău.