Coș pentru animale de companie

Coș pentru animale de companie Manuel Marime: L

265 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 1 Marime: S

149 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Orfeusz Marime: M

175 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Miguel Marime: S

179 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 2 Marime: S

179 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 3 Marime: M

195 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 4 Marime: M

209 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 5 Marime: L

219 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 6 Marime: L

249 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie Clara 7 Marime: XL

299 lei
19 zile lucratoare

Coș pentru animale de companie

Cu ajutorul patului pentru animale poți pregăti un regat retras pentru odihna câinelui, a pisicii sau a porcușorului de guinea. Un loc special pentru un animal de companie, patul îi va permite să își facă un culcuș și să se odihnească după o distracție emoționantă sau o plimbare lungă. Fiecare animăluț va sări cu plăcere în pat și atunci, când va avea chef să ațipească puțin.

Pat comod pentru câine și cățel

Gama largă de mărimi, în care este disponibil patul pentru câine, îți va permite să adaptezi perfect așternutul la mărimea patrupedului tău. Atât proprietarii de pui de câini, cât și de câini adulți mici, medii și mari pot conta pe modelele pregătite de noi. Un avantaj suplimentar al fiecăruia este gama universală de culori. Nuanțele de gri dominante se potrivesc excelent cu aspectul oricărei încăperi. Paturile de câini particulare sunt disponibile și în nuanțe de bej, albastru sau negru.

Ce dimensiune de pat pentru un labrador, schnauzer și ce mărime pentru un ciobănesc german?

Pregătirea unui pachet pentru un cățel nou este însoțită adesea de omisiuni. E greu să ne decidem pentru un pat pentru animale și pentru accesorii. Mai mult, dacă vorbim de primul nostru animal sau ne decidem să îl luăm după o pauză mai lungă, în lista acestor factori mai intră și o mulțime de cunoștințe, despre cum ar trebui să alegem mărimea patului în funcție de rasa cățelului.

Aici sunt cheie dimensiunile presupuse, pe care preferatul nostru le poate atinge la maturitate. Paturile ideal pentru câini mici precum york, bichon maltez sau shih tzu sunt paturile cu lungimea de 60 cm. Pe de altă parte, atunci când căutăm paturi pentru câini mari, cum ar fi saint bernard, dog german, mastiff sau ciobănesc german amintit mai devreme, apelăm la modelele cu cele mai mari dimensiuni. Această alegere îi asigură câinelui locul optim pentru o relaxare liberă.

Cum alegem dimensiunea patului pentru câine?

Atunci când alegem așternutul corespunzător pentru un câine de mărime medie sau pentru un câine dintr-o rasă mixtă, lucrurile pot părea ușor mai complicate. Având în vedere aspectul câinelui la maturitate greu de prevăzut, mai ales în cazul unui maidanez simpatic, va fi mai ușor să alegem mărimea patului folosind câteva din indiciile de mai jos.

  • Măsurați câinele în timp ce doarme, în poziția pe care o alege cel mai des. Indiferent dacă prietenul tău patruped doarme încolăcit sau preferă să se tolănească pe spate, măsoară-l de la botic până la coadă.
  • Adaugă între 15 și 20 de centimetri la lungimea obținută. Locul suplimentar îi va asigura confortul în timpul odihnei. Extra spațiul va fi util pentru schimbarea poziției sau răcorirea într-o parte încă neîncălzită a așternutului.
  • Acordă atenție înălțimii marginii patului. În modelele pregătite de noi aceasta este flexibilă și permite câinelui așezarea comodă a boticului, precum și întinderea lăbuțelor. Așternuturile sunt dedicate și acelor patrupede, care dorm cel mai bine jumătate în pat, jumătate pe podea lângă el.

Regula de mai sus se pretează perfect și dacă alegi patul pentru o pisică sau alte animale de casă. Îl vei folosi cu succes pentru un iepuraș, porcușor de guineea, precum și atunci când schimbi așternutul de iarnă pentru un arici pigmeu.

Coș confortabil pentru pisică

Materialul ales corespunzător, din care au fost cusute coșurile pentru pisici, va asigura animăluțului tău confortul în timpul somnului în orice anotimp al anului. Pisicile sunt cunoscute pentru că le place căldura. Am pregătit cu grijă coșurile noastre, pentru a le asigura condiții de cea mai bună calitate pentru odihna zilnică.

Alintatul care toarce dulce va dormi pe oricare dintre acestea încolăcit sau într-o poziție care amintește de o pâinică. Gama largă de mărimi îți va permite să adaptezi cel mai bun coș pentru pisică la orice rasă. Pisicile britanice, persane, siberiene, siameze, bengaleze, precum și uriașii din rasa Meine Coon vor găsi aici un așternut potrivit.

Un loc deosebit în inimile noastre a fost ocupat de coșurile cu acoperiș, pentru care am pregătit o gamă la fel de largă de variante.

Ai deja un model preferat? A sosit timpul să cunoști 4 indicii despre cum să obișnuiești pisica cu coșul:

  • Alege coșul adaptat mărimii pisicii și preferințelor sale individuale. Ia în considerare distanța față de sursa de căldură și de lumină. Observând pisica, și pe o perioadă scurtă de timp, dacă preferă un loc călduț sau foarte cald.
  • Găsește locul corespunzător, unde să așezi coșul. Cel mai bun va fi acela în care pisicii îi place să stea. Sunt importante și tăcerea și liniștea, așază coșul departe de televizor sau radio, care sunt pentru pisică o sursă de zgomot.
  • Reține, pentru a neutraliza mirosul noului coș. Așa cum fiecare produs are un anumit miros atunci când iese de pe linia de producție, care poate fi puțin atractiv pentru mirosul fin al pisicii.
  • Creează pentru pisica ta conexiuni pozitive cu acest coș. De obicei e suficientă o distracție, așezarea în așternut a mingiuțelor preferate, a șoriceilor de pluș și clopoțeilor. Pentru pisicile mai pretențioase este utilă iarba mâței.

Selectează coșul pentru pisică de la Mirjan24, iar pisica ta va toarce de fericire!