(214 produse)

Se afiseaza 1-48 din 214 produs(e)

Dulap Lily D4

2.050 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Onosi

955 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Heron

528 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Masa Roselid

370 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Comoda Deziko

1.790 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Comoda Ceramoe

1.790 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Masuta Elsie

490 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Coltar Dalmir

2.099 lei Pret de baza 2.285 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -8%
  • în depozit

Canapea Don

1.720 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 214 produs(e)

Înaintea domeniului e-commerce apar neîncetat noi provocări. Una dintre acestea este reducerea optimă a termenului de livrare. Urmărim să facem față acestei provocări și îmbunătățim neîncetat procesul de livrare a mobilei la Mirjan24. Observațiile și analizele efectuate au permis elaborarea unui plan pe termen lung, al cărui scop este accelerarea realizării comenzilor.

Elementul cheie al acestei strategii este creșterea constantă a articolelor de mobilă aflate în depozitul intern. Având în vedere că oferta Mirjan24 este foarte bogată și numără câteva zeci de mii de poziții, în depozit se află doar acele articole de mobilă, care se încadrează cel mai bine în trendurile actuale de design interior și care se bucură de cea mai mare popularitate printre clienți.

Menținerea stocurilor în depozit reduce timpul de realizare a comenzii cu procesul de producție a mobilei la comanda clientului, iar timpul de producție poate fi de la câteva zile chiar până la mai multe săptămâni. Dacă e important pentru tine să cumperi mobilă cu termen scurt de realizare, caută produsele marcate cu „în depozit” și acordă atenție la timpul de realizare menționat pe fișa produsului. Același articol de mobilă, însă în diferite variante de culori, poate acea termene diferite de livrare!

Depozitul actual al magazinului online Mirjan24 oferă 24.000 mp. Acesta a fost dotat cu rafturi pe mai multe niveluri, rampe specializate de încărcare, un sistem IT integrat și transpaleți inovatori, care îndeplinesc standarde ridicate de depozitare. Spațiul mare și modern facilitează și procesele de completare și încărcare a comenzilor.

Poți amenaja toată casa cu mobila disponibilă în depozit! Oferta de mobilă din depozit a fost concepută astfel, încât pentru fiecare categorie de mobilă să se regăsească mai multe modele atractive în stiluri diferiteColțarele pentru living sunt disponibile în diferite dimensiuni, ce facilitează adaptarea acestora la încăperi mai mari sau mai mici. În ofertă vei găsi de asemenea mobilă pentru living, care se va integra perfect cu mobila tapițată menționată anterior. În stoc este disponibilă și mobilă de bucătărie de top, care te va încânta prin funcționalitate. Printre produsele disponibile se află și articole de mobilă individuale, de ex. comode, rafturi sau măsuțe de cafea, care te vor ajuta la o metamorfoză rapidă a camerei.  Știm că, datorită ofertei „mobilă în depozit”, clienții noștri își pot realiza visele de a se muta rapid și de a renova urgent. Adesea aceasta poate fi și salvarea când brusc se rupe patul sau scaunul.