`

Măsuțe și mese de grădină

(1 produse)

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Micul dejun pe terasă, cafeaua pe balcon sau poate grill în grădină cu prietenii? Sunt multe situații, în care masa de grădină este necesară! Poate fi disponibilă în diferite dimensiuni, ce facilitează adaptarea sa la spațiul, de care dispui și la numărul de persoane, care o vor folosi zi de zi.

Mese de grădină din plastic

Este importantă nu doar dimensiunea mesei, ci și materialul, din care aceasta este realizată. În oferta MIRJAN24 oferim mese de grădină din plastic. Avantajul lor este rezistența la condițiile atmosferice variabile. Nu necesită impregnare sezonieră și sunt foarte ușor de păstrat curate.

În plus, mesele de grădină din plastic actuale sunt realizate estetic. Structura lor poate imita textura lemnului sau ratanul, prezentându-se stilat! Avantajul suplimentar al acestor mese este greutatea – sunt ușoare, astfel le poți muta ușor în orice parte a grădinii.

Măsuță pentru cafea de grădină

O alternativă pentru mesele mari de grădină este reprezentată de măsuțele pentru cafea de grădină. Se pretează perfect pentru balcoanele mici sau pe terase. În plus, în oferta MIRJAN24 sunt disponibile măsuțele pentru cafea pliabile, fiind potrivite nu doar într-un spațiu mic, ci și în timpul plecărilor în vacanță. Dimensiunea redusă a măsuței pliabile de grădină permite ambalarea ei în mașină și luarea în excursie.

Măsuța pentru cafea de grădină, similar cu masa de grădină, poate fi fabricată din material plastic rezistent.

Mesele de grădină ieftine și măsuțele pentru cafeai de exterior, care sunt disponibile în oferta noastră, pot fi livrate la tine acasă, rapid și gratuit. În plus, le poți combina cu alte elemente, care sunt disponibile în categoria Grădină.