Iluminat grădină

(1 produse)

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Iluminatul de efect pentru spațiul verde, precum și pentru aleile care însoțesc straturile de flori reprezintă o sarcină îndeplinită cu succes de lămpile de grădină. Având forma unor sfere strălucitoare, vor decora spațiul și vor evidenția valorile amenajării grădinii de lângă casă. O idee populară pentru utilizarea lor este și delimitarea intrării în curte. Sferele așezate pe rânduri vor indica drumul spre garaj sau locurile de parcare pentru oaspeți. Lumina delicată, care nu irită ochii, este cea care le conferă un farmec deosebit.

Sferele strălucitoare reprezintă și o completare perfectă a mobilierului de grădină. Amplasate în apropierea scaunelor sau băncuțelor, lămpile pentru terasă și balcon vor ilumina în mod plăcut spațiul. Vor crea totodată condiții prietenoase pentru a petrece timpul în grădină după lăsarea serii.

Lămpile de grădină cu curent electric includ aplice de montat pe zidărie. De neînlocuit pentru iluminatul fațadei, al aleilor din jurul casei sau din jurul intrării în casă. Se pretează perfect și drept lumină laterală pentru terase și balcoane. Razele răspândite pe pereți nu orbesc, creând o atmosferă relaxantă pentru întâlnirile de seară.