`

Scaune bar

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

E greu să ne imaginăm amenajarea unei bucătării moderne deschise spre living fără scaune de bar stilate, înalte, datorită cărora te poți așeza confortabil lângă insula de bucătărie sau la masa tip bar din bucătăria ta.

Scaunele de bar pentru bucătărie îți vor permite să iei un mic dejun delicios înainte de pleca la serviciu sau să bei o cafea după-amiază, în liniștea casei tale. Combinația unei mese înalte cu scaune de bar reprezintă o soluție excelentă pentru apartamentele nu foarte mari, în care mobila multifuncțională e valoroasă ca aurul.

Ce diferențiază scaunele de bar?

Scaunul de bar reglabil se caracterizează prin șezutul moale și confortabil, pe picioare sau pe bază înaltă, în funcție de model. Suportul pentru picioare montat la înălțimea corespunzătoare permite sprijinirea liberă a picioarelor. Șezutul este de obicei fabricat din spumă plăcută în utilizare, învelită cu țesătura potrivită, care conferă întregului un stil caracteristic.

Alese pentru a fi pe măsura amenajării interiorului, modelele acestea pot completa excelent spațiul și pot să îți asigure ție și oaspeților tăi o utilizare confortabilă. În oferta MIRJAN24 vei găsi scaune de bucătărie, sala de masă și living cu design interesant, divers și de calitate ridicată.

Pentru bucătărie se pretează perfect scaune de bar cu șezut învelit cu material imitație de piele. Dimensiunile potrivite ale scaunelor de bar.

Dimensiunile potrivite pentru scaunele de bar

Utilizarea confortabilă a scaunelor de bucătărie este asigurată de înălțimea optimă a acestora față de masă. Șezutul ar trebui să se afle cu aprox. 25-30 cm mai jos decât blatul. O alegere universală poate fi un scaun de bar reglabil, pe care îl poți ajusta pentru nevoile tale individuale.

Forma scaunului are o importanță nu doar estetică, ci și funcțională. Spătarul ergonomic crește confortul șederii și utilizării zilnice a mesei sau insulei. Scaunul de bar trebuie să se potrivească cu amenajarea întregului apartament. În cazul unui interior amenajat în stil modern, cel mai bine se vor preta scaunele de bar tapițate învelite cu piele ecologică, precum și modelele fabricate din material plastic, pe bază argintie, cromată.

Scaunele de bar pentru bucătărie sunt disponibile în diferite stiluri, putând fi adaptate perfect interiorului tău. Când alegi scaune pentru bucătărie, merită să mizezi pe un design original și calitate ridicată – tocmai astfel de scaune pentru bucătărie poți găsi în magazinul online MIRJAN24.