`

Scaune grădină

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Primăvara și vara sunt anotimpurile, când ne bucurăm să ne relaxăm la aer curat. Relaxarea ideală ne este asigurată de scaunele de grădină. Deosebit de confortabile și funcționale. Creează o zonă de confort atât în grădină, cât și pe terasă sau balcon. Pot fi folosite și pentru interiorul casei.

Fotolii suspendate

Câștigă o popularitate tot mai mare. Nu e de mirare, căci fotoliile suspendate au o arie largă de utilizări. Perfecte în exterior și pentru interior. Le poți folosi ca scaune pentru terasă, pentru grădină, iar după sezon le poți folosi în casă. Ai două opțiuni de montaj. Pot sta pe stativ sau pot fi fixate de plafon. Alegerea îți aparține.

Fiecare mobilă pentru grădină are incluse în set perne pentru scaune grădină. Acestea reprezintă un spătar moale și confortabil. Fie că citești o carte, fie că bei o cafea, cu siguranță vei petrece momente foarte plăcute într-un astfel de fotoliu.

În ofertă sunt disponibile mai ales modele pentru o singură persoană. Se pot întâlni însă și versiuni, unde vă puteți bucura de soare în doi.

Fotoliu rotativ

La îndemână și confortabil. După ce te așezi o dată în fotoliul rotativ, te îndrăgostești imediat. Structura solidă și aspectul frumos sunt principalele sale avantaje. Să nu uităm nici de faptul că mecanismul folosit permite rotirea liberă cu 360 de grade. Modern, nu-i așa? Alte avantaje ale sale sunt libertatea de mișcare și setările. Acest model nu ocupă mult spațiu, ce face să poată fi așezat și pe un balcon nu foarte mare.

Relax în stil boho

Fotoliu suspendat - montajul ușor este avantajul său principal. Despre valorile sale decorative am putea scrie foarte multe. Stilul boho înseamnă ușurime, prospețime, un aer natural și exact așa este și scaunul de grădină. Ideal pentru grădină sau terasă. Se pretează perfect în orice interior. Recomandat în special pentru camera de tineret.

Majoritatea modelelor de scaune pentru grădină înseamnă culori universale. Nuanțe de bej, gri sau negru se integrează perfect cu verdele din jur. Nu amâna și creează-ți zona visată de relaxare în mediul tău.