`

Paturi metalice

(3 produse)

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Dormitorul este locul unde ne dorim să ne odihnim și să ne regenerăm forțele pentru o nouă zi. La amenajarea lui, merită să planificăm fiecare element și în special patul, deoarece este cea mai importantă mobilă din cameră. Printre tipurile de paturi vei găsi printre altele modele realizate din metal.

Patul metalic în dormitor nu doar că te ajută să te odihnești, ci va deveni și o decorațiune atemporală. În oferta MIRJAN24 vei găsi modele, care se pretează excelent în interioare minimaliste, moderne, deoarece sunt lipsite de ornamente suplimentare. Dacă ești însă în căutarea unui model bogat ornamentat, îl poți găsi tot la noi. În ofertă avem paturi din metal cu modele frumoase, situate pe spătar sau pe banchetă. Alegerea patului metalic perfect pentru dormitor depinde doar de viziunea ta.

Pat metalic pentru dormitor – avantaje

Aspect. Chestiunile estetice ale patului au fost deja abordate anterior. Printre utilizatori se numără mulți amatori ai acestui design, mai ales acum, când în interioare domnește stilul LOFT! Amenajările loft și industriale se bazează în mare măsură pe elementele metalice.

Dimensiuni. Paturile metalice ocupă mai puțin spațiu decât corespondentul lor tapițat. Poate fi chiar și o diferență mai mare de 10 cm. Acest lucru rezultă din corpul paturilor tapițate, care are straturi suplimentare de vatelină / spumă, iar pe ambele părți sunt învelite de o țesătură groasă. Se poate spune așadar cu încredere că paturile metalice se prezintă mai suplu. Datorită acestui lucru, nu vor încărca un dormitor mic.

Ușor de curățat. Utilizatorii paturilor metalice subliniază că, în cazul lor, e foarte ușor de păstrat curățenia. E suficient din când în când să ștergem cadrul de praf cu o cârpă umedă. În cazul paturilor tapițate, adesea trebuie folosit aspiratorul și produse pentru spălarea materialelor tapițate. Vei putea ajunge cu ușurință și în colțișoarele de sub pat, pentru a îndepărta praful.

Ce este un avantaj pe de o parte, poate fi un defect pe de altă parte. Din păcate, paturile metalice nu sunt dotate cu un recipient practic pentru lenjerie.