`

Reiat

Materialul reiat este una dintre cele mai populare țesături de învelire din ultima perioadă. Se integrează excelent în orice amenajare. Mobila cu acest tip de tapițerie aduce în încăpere un caracter familiar și eleganță. Textura cu nervuri creează un efect spectaculos. Asigură relaxarea perfectă în orice moment al zilei.

(71 produse)

Se afiseaza 1-48 din 71 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 71 produs(e)

Mobilă cu material reiat - hitul sezonului!

În universul trendurilor de design interior apar la fiecare pas noi țesături, modele și texturi, care atrag inimile multor amatori de design. Unul dintre materialele de învelire, care revine în tendințe, este materialul reiat. Încântă înainte de toate prin textura unică și prin eleganță. Domină printre materialele pentru canapele, colțare și fotolii.

Materialul reiat se diferențiază prin textura sa caracteristică. Suprafața moale, cu nervuri, conferă un aspect tridimensional și un confort ridicat al utilizării. Cu siguranță va atrage privirile tuturor. Asigură o relaxare binevenită în fiecare zi. Interesul în creștere pentru stilul vintage a adus acest model în trendurile actuale de amenajări de interior. Canapelele, fotoliile și colțarele pentru living moderne în material reiat creează în locuință o atmosferă plină de farmec retro. Țesătura de tapițerie se integrează perfect cu numeroase elemente de amenajare. Se combină excelent chiar și cu canapelele colorate sau cu modelele abstracte.

Avantajele sofalelor și colțarelor în material reiat?

Alegerea mobilierului de relaxare potrivit este cheia pentru a crea un spațiu confortabil și funcțional în casa noastră. Materialul reiat, datorită structurii sale, își păstrează aspectul elegant timp de mulți ani. De ce mobila în versiune cu material reiat este atât de deosebită? Să intrăm în detalii!

• Confortul pe primul plan

Colțarele, fotoliile sau canapelele în material reiat înseamnă înainte de toate un confort crescut al relaxării. Textura moale a acestuia asigură o relaxare binevenită în fiecare dimineață, după-amiază sau noapte. Mobila de relaxare în material reiat se integrează excelent în interioarele clasice, moderne, precum și industriale. Conferă un strop de clasă și stil oricărei amenajări.

• Rezistență deosebită

Tapițeria pentru canapele și colțare bine aleasă asigură durabilitatea și rezistența la utilizarea zilnică. Acest lucru este deosebit de important mai ales la mobilierul de relaxare. Expuse la deteriorările rezultate din utilizarea zilnică, ar trebui să își păstreze aspectul inițial multă vreme. Velurul reiat își păstrează valorile inițiale, chiar și după o perioadă mai lungă de utilizare. Se caracterizează prin rezistența ridicată la abraziune și lumină. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la intensitatea culorilor. Își va păstra culoare profundă timp îndelungat.

• Design extraordinar

Opțiunea perfectă pentru amatorii aspectului original. Îmbinarea esteticii, caracterului familiar și confortului. Materialul de învelire cu nervuri va conferi mobilierului un caracter deosebit și o atmosferă caldă. Se va potrivi perfect atât cu interioarele moderne, dar și cu cele rustice.

• Gamă largă de culori

Ce alegi? Nuanțe delicate sau poate ceva pentru cei mai îndrăzneți? Gama bogată de culori permite o libertate mare la amenajarea încăperii. Reiatul este disponibil în nuanțe neutre, precum gri, bej și pasteluri, care conferă o notă subtilă de prospețime interiorului. Vei găsi de asemenea culori mai expresive, precum nuanțe maronii, verde și bleumarin. Vor deveni un accent spectaculos și vor aduce o notă caldă și familiară locuinței.

Reiatul este unul dintre cele mai moderne materiale din ultimele sezoane. Se prezintă perfect ca învelitoare pentru mobilierul de relaxare. Aduce în încăperi confort, stil și eleganță. Colțar rabatabil, canapea modernă sau fotoliu confortabil pentru living cu această țesătură vor aduce în interiorul casei tale o atmosferă irepetabilă. Indiferent dacă iubești stilul clasic sau preferi stilul modern, mobilierul cu material reiat vor fi un element modern și confortabil al casei tale.