`

Canapele colțar

(49 produse)

Se afiseaza 1-48 din 49 produs(e)

Coltar Bob

Pret 5.315 lei
★★★★★
★★★★★

Coltar Mins

Pret 4.210 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 49 produs(e)

Elementul perfect în orice living este reprezentat de canapelele colțar. Acestea sunt variante interesante, care se integrează excelent în amenajare și creează un colțișor plăcut pentru odihna zilnică. Prin forma lor seamănă cu litera L, iar prin mărime trimit cu gîndul la o canapea clasică. Pe piață sunt disponibile diferite modele. Stilurile diferite și paleta bogată de nuanțe îți vor permite cu siguranță să găsești ceva potrivit pentru tine.

Formă atemporală a canapelelor colțar.

Majoritatea variantelor sunt forme geometrice simple, care se potrivesc perfect cu numeroase idei de proiecte. Canapelele colțar în forma literei L oferă un loc confortabil pentru relaxare. În compania lor te vei putea relaxa după o zi plină de responsabilități. Vei putea urmări serialul preferat sau te poți cufunda în povestea cărții preferate dintr-o poziție confortabilă. Modelele prezentate au și un șezlong, care se va preta perfect pentru momentele, în care vei dori să îți întinzi picioarele obosite sau să moțăi puțin după-amiază.

Canapele colțar – funcționalitate zilnică

Acest mobilier se caracterizează mai ales prin confortul în utilizare. Însă doar atât? Bineînțeles că nu. O soluție deosebit de practică este canapeaua de colț extensibilă. Aceasta este opțiunea ideală pentru living, deoarece în caz de nevoie, putem crea un spațiu suplimentar de dormit pentru oaspeții care vin în vizită. Această soluție este de asemenea extraordinară în locuințele mai mici, unde livingul trebuie să îndeplinească și rolul dormitorului. Canapeaua colțar cu funcție de dormit este soluția excelentă pentru orice spațiu.

La alegerea modelului potrivit este bine să acordăm atenție sistemului de deschidere. Printre cele mai cunoscute se numără: click-clack, DL și delfin.

Bază suplimentară de depozitare

Dacă alegi acest model, câștigi un spațiu suplimentar pentru depozitarea diferitelor lucruri. Canapeaua colțar cu recipient pentru lenjerie va asigura spațiu pentru pături, perne și chiar pentru accesoriile de sezon. Această soluție este deosebit de importantă, când interiorul tău are o suprafață limitată și nu îți poți permite elemente suplimentare.

Diferite variante de canapele colțar

Există numeroase variante disponibile. Există modele cu picioare, dotate cu polițe suplimentare pe laterala mobilei. Merită să acordăm atenție pernelor practice, care sunt folosite drept spătar și tetierelor reglabile. Poți alege și diferite culori și țesături. Se prezintă frumos tipurile îmbogățite prin matlasare sau cusături decorative. Vei găsi de asemenea în oferta noastră și o bogăție de stiluri. De la canapele colțar moderne, până la variante în stil scandinav sau loft. De o popularitate constantă se bucură și versiunile clasice, care se diferențiază prin caracterul universal deosebit.

Canapele colțar ieftine

Vrei să cumperi canapele colțar la preț atractiv și suplimentar cu livrare gratuită? Intră pe pagina magazinului online MIRJAN24 și cufundă-te în oferta bogată de modele diversificate. Funcții practice, forme interesante și o paletă bogată de nuanțe te așteaptă într-un singur loc.