`

Paturi boxspring

(115 produse)

Se afiseaza 1-48 din 115 produs(e)

Pat matrimonial Ratel

Pret 3.469 lei Pret de baza 3.652 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 115 produs(e)

Dormitorul este locul pentru odihna zilnică. Patul Boxspring se compune perfect în amenajarea oazei de liniște de acasă. Este o mobilă deosebit de funcțională, care îmbină mai multe avantaje importante. De aceea merită să mizăm pe aceste modele. Vom prezenta în cele ce urmează mai multe informații importante.

Dimensiunea potrivită a unui pat boxspring

Este o chestiune deosebit de importantă. Întreabă-te care sunt nevoile tale. Dacă vei merge pe un pat boxspring 180x200 sau pe un corespodent ușor mai mic. Atât această propunere, cât și un pat boxspring 160x200 reprezintă soluția perfectă pentru cupluri. Însă dacă îți place să ai un spațiu generos de dormit, nu te oprește nimic să alegi aceste variante. .

Construcția și avantajele Paturilor Boxspring

O trăsătură caracteristică a acestor variante este construcția complexă. Structura pregătită astfel a fost creată pentru creșterea nivelului utilizării. Având în vedere straturile, aceste tipuri sunt relativ mai înalte decât alte paturi, ce se transpune în ridicarea mai ușoară din pat. Acesta este un avantaj mare, mai ales pentru persoanele în vârstă. .

Recipient pentru lenjerie

Prima parte a mobilei este compartimentul practic. Cele mai multe modele au fost dotate cu un astfel de recipient. Acesta reprezintă lada care susține întreaga structură. Anumite paturi boxspring cu recipient pentru lenjerie au chiar două astfel de spații. După cum se știe, niciodată nu avem prea multe spații practice de depozitare, așadar acesta este un avantaj suplimentar. .

Saltele

Prezența a cel puțin două saltele pentru acest tip de mobilier este standardul. Există numeroase versiuni, care au chiar trei saltele. Arcurile reprezintă un element, care este responsabil de susținerea corectă a corpului în timpul somnului. Una dintre opțiunile mai populare sunt tocmai cele de tip bonell. Deasupra acestui strat se află o saltea de suprafață sau topper. Acesta protejează stratul superior al patului, care este acoperit cu o țesătură plăcută la atingere. Dotat cu elastice speciale de fixare, nu se deplasează de pe pat și reprezintă o parte suplimentară, care are un impact pozitiv asupra calității somnului. .

Spătarul - element practic și decorativ al unui pat boxspring

Calitatea utilizării este influențată și de spătar. Pe acesta ne putem sprijini perna, putem să ne așezăm confortabil capul și să citim o carte înainte de culcare. Pe lângă stratul utilitar, se diferențiază și prin valorile decorative. Învelit cu material elegant, îmbogățit cu cusături stilate, reprezintă o decorațiune adevărată a întregului model. Datorită lui, întreaga structură dobândește un caracter expresiv și devine o decorațiune a dormitorului. .

Paturi Boxspring pentru orice buzunar.

Poți găsi diferite dimensiuni, stiluri și culori într-un singur loc. De ce să cauți printre mii de oferte, din moment ce cu MIRJAN24 cumpărăturile sunt o pură plăcere. Paturile boxspring ieftine te așteaptă. Comandă, iar noi ți le livrăm gratuit. .