`

Perne

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Somnul este un element cheie al funcționării corecte a organismului nostru. Pentru a susține regenerarea în timpul somnului, merită să asigurăm condiții care să favorizeze acest lucru. Patul tău trebuie să aibă dimensiunile corespunzătoare și să aibă o saltea confortabilă. La suprafață se va afla plapuma și o pernă de calitate ridicată, aspect deosebit de important, deoarece aceasta susține coloana.

Perna de dormit trebuie să fie scumpă?

Nu întotdeauna merită să clasificăm calitatea pernei în funcție de preț. După cum se știe, nu întodeauna aceste două aspecte se suprapun. Magazinul nostru oferă perne de calitate ridicată la prețuri mici! În funcție de modelul concret, în interior poți găsi unul, mai multe sau toate soluțiile confortabile, care garantează un somn de calitate ridicată.

Perforarea cu structură de fagure de miere asigură un interior coerent, care nu se va deplasa și se va adapta oricărei forme a capului și coloanei. Fibrele Hollow au o formă spiralată și elasticitate ridicată. Se caracterizează prin rezistență, fiind pufoase și asigurând o bună izolație termică. Adezivul pe bază de apă utilizat este o marcă a siguranței și a unui risc mai mic de alergii provocate de substanțe nocive.

Husa de pernă este un element necesar pentru cumpărare, datorită acesteia poți spăla mult mai rapid partea exterioară a pernei. Fața are contact direct cu materialul, de aceea este important să ai grijă de pernă și să o cureți frecvent. Astfel avem grijă și de aspectul sănătos al feței. Pernă – susținere pentru coloană.

Perna pentru dormitor ar trebui să aibă duritatea optimă. Moale, se va adapta bine așezării capului, sau pentru dormitul pe o parte poate îngreuna respirația. Perna dură nu se va lăsa, însă va provoca o presiune incomodă. Ar trebui să alegem o pernă cu duritate universală.

Perna, al cărei interior este construit dintr-un singur strat sau din mai multe straturi îmbinate cu adeziv, va face perna să nu se deplaseze și va asigura un confort semnificativ. Aceasta este cu siguranță o alternativă mai bună decât umplutura clasică doar din fibre care, după un timp, creează mai mulți bulgări incomozi.

Pernă – ce dimensiune să alegem?

Duritatea pernei, forma și mai ales mărimea sunt chestiuni individuale, altele pentru fiecare dintre noi. Alegerea dimensiunii depinde doar de tine. Unii sunt amatori ai pernelor mai mari, alții ai pernelor mai mici. Perna decorativă are dimensiunea standard de 50x50 cm, însă desigur sunt disponibile și alte modele. Se pleacă de la premisa că dimensiunea minimă, pe care ar trebui să o aibă o pernă de dormit, este de aprox. 40x40 cm, iar cea mai mare de 70x80 cm. Cel mai des ne decidem totuși pentru perne cu dimensiuni între cele menționate. În gama noastră vei găsi tocmai dimensiunile universale cum ar fi perna 60x60 cm sau 60x40 cm, precum și perna pentru copii 45x30 cm.

Pernă decorativă

Perna, care va decora interiorul apartamentului tău poate fi de diferite culori și modele. Alege un model care să fie potrivit ca nuanță locuinței tale sau una într-o culoare modernă. Perna decorativă cu cusături de calitate ridicată este absolut un element, care va atrage atenția. Dacă ne dorim un aspect de efect, ar trebui să acordăm cea mai mare atenție calității materialului. O caracteristică importantă este fermoarul încorporat, astfel putem fără probleme să spălăm materialul, dacă eventual se murdărește.

Putem amplasa pernele decorative în dormitor pe patul cu așternut sau în living pe colțar, ca sprijin suplimentar. Perna decorativă va conferi casei un aspect familiar.

Perne pe MIRJAN24

În oferta noastră de perne am acordat atenție calității ridicate a produselor finite, încercând totodată să păstrăm un preț redus. Interiorul a fost proiect astfel, încât să constituie un sprijin semnificativ pentru odihna în timpul somnului. Pernele decorative sunt disponibile în oferta noastră cu diferite tipuri de cusături, în țesături de calitate ridicată. Vă invităm să parcurgeți oferta noastră.