`
Subcategorii

Mobilier hol

Creează holul de vis. Clasic, scandinav, glamour sau poate mobilier hol modern? În oferta noastră vei găsi multe variante diferite. Câștigă spațiu suplimentar pentru pantofi și hainele de exterior în ediție stilată. Vezi mobilierul nostru elegant, confortabil și funcțional pentru hol.

Mobilier pentru hol Frelio

935 lei
  • oglinda pe front,
  • ofera spatiu pentru pantofi si jachete,
  • design modern
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Mobilier pentru hol Malta

930 lei
  • oglinda mare
  • cuier practic pentru geci și paltoane
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"
Termen de livrare: 20 - 25 zile lucratoare
Vezi detalii

(68 produse)

Se afiseaza 1-48 din 68 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 68 produs(e)

Când intrăm în casă, primul lucru pe care îl vedem este holul. Este cartea de vizită a întregii case, unde lăsăm lucrurile de care avem nevoie să ieșim, cum ar fi paltonul, cheile sau umbrela. Un hol bine organizat ne face viața mai ușoară și ne eficientizează fiecare ieșire din casă, permițând economisirea timpului. Uneori aceasta e o sarcină dificilă, pentru că încăperea este de regulă mică și are o structură complicată, de aceea în hol ar trebui să se afle doar mobila necesară. Adesea ne întrebăm cum să îl amenajăm, astfel încât să fie funcțional și spațios? Pe lângă mobila practică pentru hol există câteva artificii, pentru a mări optic încăperea fără găurirea pereților. Vopsirea suprafeței în culori deschise, utilizarea unui finisaj foarte lucios al mobilierului sau suspendarea unei oglinzi mari sunt doar câteva dintre ele.

Garderobe compacte pentru hol

De obicei, garderoba este un sistem de mobilă pentru hol, compus printre altele dintr-o comodă, cuier, oglinzi și chiar un dulap. Dacă avem un sistem mic și complicat al încăperii, achiziția unei garderobe va fi ideală, deoarece putem așeza liber mobila. Respectând regula „cu cât e mai mic holul, cu atât mai mare oglinda” putem foarte ușor să mărim optic încăperea.

Cuiere pentru hol

Deși cuierele îndeplinesc funcția unui loc la îndemână pentru hainele de exterior, merită totuși să avem în vedere forma lor. Într-o cameră îngustă se pretează mai mult cuierele fixate de perete decât cele verticale, iar culorile deschise ale mobilei îl vor mări și mai mult.

În rolul principal - dulapul pentru hol

O soluție foarte inventivă este cumpărarea unui dulap pentru hol, care va îndeplini funcția de depozitare pentru hainele de exterior și încălțăminte. Merită însă să privim dulapul cu alți ochi, deoarece acesta are și valori estetice. Gama largă de decorațiuni de la ornamentele tradiționale în structura lemnului până la execuțiile moderne cu finish lucios ne lasă un câmp mare de manevră. Un imens avantaj este gama largă de lățimi a dulapurilor, ce ne permite să alegem mobila potrivită pentru încăperea noastră. Structura simplă a acestuia va da impresia unui spațiu mai mare. O idee bună este cumpărarea unui dulap cu oglindă, care nu doar va mări optic holul, ci și va permite privirea întregii siluete înainte de ieșirea din casă. Aceste dulapuri au în majoritatea modelelor tije pentru atârnarea lucrurilor și vor înlocui cu succes cuierul, iar zona cu polițe va fi perfectă pentru diverse tipuri de mărunțișuri, șaluri, căciuli sau îmbrăcăminte de sezon.

De nelipsit în hol și anume pantofarul

O dotare foarte importantă a holului este pantofarul, care ne va permite să evităm pantofii așezați inestetic, incomodând în încăpere. Pe lângă adaptarea lui la interior, putem alege între pantofare tradiționale și o structură cu fronturi speciale înclinate. Un dulap de joasă înălțime poate servi ca loc unde ne putem așeza și unde ne putem schimba comod pantofii. Oferta noastră vă asigură posibilitatea administrării confortabile a spațiului.

Aranjarea unui hol mic nu este ușoară, însă respectând câteva reguli, vom crea un hol spațios și funcțional. Să mizăm pe simplitate, iar caracterul interiorului să îl conferim prin accesorii, precum rame cu fotografii, un tablou sau un ceas. Holul de regulă nu are ferestre, de aceea să reținem și corpurile de iluminat, care ar trebui să fie atât funcționale, cât și estetice. Merită să fim atenți să lăsăm o lățime corespunzătoare în zona de intrare 120 cm și în zona de trecere 90 cm. Mobila aleasă optim nu va incomoda circulația. Evitând desenele închise și modelele, precum și mobila care încarcă, vom obține efectul scontat. Creând mobila noastră pentru hol, avem în vedere nu doar aspectul, ci și calitatea, încât mobila să fie durabilă și să servească timp îndelungat.