`

Mese

Mesele sunt un element necesar al dotării casei. Se pretează perfect pentru diferite încăperi. Foarte practice sunt mesele extensibile, perfecte pentru a extinde suprafața în cazul în care avem oaspeți. Mesele și scaunele noastre creează un set practic pentru living, bucătărie sau sala de masă.

Masa Roselid

395 lei
  • stil modern
  • rafturi practice
  • inaltime optima
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Masa Herkulan

1.183 lei 1.245 lei
  • masa plianta
  • stil modern
  • picioare anti-alunecare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(129 produse)

Se afiseaza 1-48 din 129 produs(e)

Masa Roselid

Pret 395 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Masa Lezuma

Pret 1.467 lei Pret de baza 1.544 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Masa Herkulan

Pret 1.183 lei Pret de baza 1.245 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Masa Josiah

Pret 1.135 lei
★★★★★
★★★★★

Masa Tearyl

Pret 1.212 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 129 produs(e)

Masa este dintotdeauna un simbol al consolidării legăturilor de familie. Este una dintre piesele de mobilier, care însoțește familia în momentele bune și mai puțin bune. Cu cât avem o familie mai numeroasă, cu atât trebuie să fie mai mare. Blatul cu patru picioare servește nu numai ca loc de consumare a unei mese comune, ci este și foarte util în timpul sărbătoririi zilelor de naștere, a onomasticilor, a aniversărilor membrilor familiei și prietenilor. Rotundă, pătrată, dreptunghiulară - adaptată încăperii și nevoilor utilizatorilor. În căminul nostru, primim oaspeți la o masă bogată. O adevărată bucurie ne aduce petrecerea clipelor de neuitat în mijlocul prietenilor apropiați.

În funcție de mărimea sufrageriei, a sălii de mese sau a bucătăriei, puteți alege o masă potrivită pentru întreaga familie. Mesele noastre atrag prin designul deosebit și execuția precisă.

Masa pentru sufragerie este o alegere foarte importantă, iar locul din capul mesei e ocupat de obicei de cel mai în vârstă membru al familiei, gospodar sau sărbătorit. Aceste modele de mese pot fi mai ușor legate în amenajări mai lungi, care vor așeza mai mulți petrecăreți. Este o opțiune utilă, mai ales în cazul organizării diverselor tipuri de petreceri.

Vă propunem o gamă largă de mese de diverse mărimi, stiluri și forme care se potrivesc perfect interioarelor dvs. Descrierea de mai jos vă va ajuta cu siguranță să alegeți modelul de masă potrivit pentru dvs.

Mese pentru sala de masă

Mii de familii se așază la masă împreună. Din păcate, cele mai multe gospodării nu au această posibilitate, din cauza activităților extrașcolare, a orelor suplimentare la serviciu sau munca în schimburi. Însă în cursul întregii săptămâni, familiile se îngrijesc să găsească măcar o zi pentru a petrece împreună, măcar câteva ore. Jocuri distractive și discuții, împărțirea mâncării au loc la masă.
Toate sunt însoțite de emoții, care îi apropie pe locatari. Cel mai adesea, weekendul este o ocazie pentru a lua o masă oficială duminica. Pe masa din bucătărie ies aburi dintr-o supă de pui, iar cei apropiați schimbă zâmbete și complimente. În cazul unei vizite neașteptate, poate fi utilă o masă extensibilă, mereu gata să primească musafirii cu brațele deschise. Toată atmosfera este creată la masă, care reprezintă baza relațiilor familiale corecte. Este important ca masa de bucătărie să fie bine iluminată cu lumină naturală, liniștită. Nu de azi se știe că, pentru păstrarea unei atmosfere plăcute, la masă este foarte importantă nuanța luminii.

Mese pentru sufragerie

Salonul este amenajat de obicei într-un stil concret, adaptat celorlalte încăperi din locuință. O canapea masivă și fotolii din piele ecologică sunt completate de o masă elegantă pentru sufragerie. Această cameră este de obicei locul întâlnirilor în grupuri mai mari. Un acompaniament frecvent al adunării în jurul mesei este imaginea televizorului sau sunetul muzicii care curge din boxele de home cinema. O formă mai confortabilă a adunării în cameră are loc pe canapele, perne comode. Expresia întâlnirii nu mai este atât de oficială ca la masa din sala de masă.

Mese de bucătărie

Masa de bucătărie servește adesea pregătirii mâncărurilor gustoase. Preparatele frumos mirositoare sunt consumate împreună cu familia noastră. Chiar lângă frigider și anexă, masa de bucătărie este un element cheie al locului culinar. Iluminarea corectă a locurilor strategice din încăpere garantează utilizatorilor confortul funcționării. O lustră deasupra mesei propagă lumină asupra bunătățurilor aflate pe masă și pe fiecare dintre cei așezați.

Sublinierea detaliilor

Mesele noastre au elemente distinctive, care atrag atenția tuturor oaspeților. Picioarele atipice ale mesei, în stil baroc, sunt un succes de mai mulți ani. În combinație cu blatul oval, creează mobila visată de sufragerie, sala de mese sau bucătărie. Pe de altă parte, picioarele masive ale mesei se încadrează perfect într-o încăpere elegantă, plină de atmosferă. Mesele noastre extensibile sunt o soluție practică, în locuințele unde sunt organizate frecvent întâlniri în familie. Mesele extensibile comode și ușor de folosit sunt de neînlocuit în timpul sărbătorilor îndelungate. Unele dintre modelele noastre au inserturi delicate sub forma unor decorațiuni pe picioare.

Mese fantezie pentru apartament

Mesele de stejar oferite de noi au fost fabricate cu gândul la cel mai ridicat confort al dvs. Avem o ofertă bogată de culori, în funcție de modelul mesei, interiorul dvs. va fi subliniat de nuanțe profunde de maron, alb de zăpadă, negru senzual. Dacă aveți mai mult spațiu în apartament, recomandăm achiziția unei mese mai mari. Poate fi util un loc suplimentar. Blaturile meselor noastre au fost întărite printr-un material natural, obținut din lemn natural. Lacul poliuretanic folosit de noi are o rezistență mai mare la factori chimici și mecanici.