`

Polite

Polițele reprezintă o soluție practică și stilată de depozitare și expunere a diferitelor obiecte. Oferă funcționalitate, totodată ocupând un spațiu redus, deoarece sunt fixate de perete. Cu ajutorul poliței, spațiul poate fi organizat eficient și putem adăuga o notă decorativă interiorului.

Polite Zertiko

305 lei
  • aspect modern
  • raft de cărți
  • latime: 110 cm
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Polite Cygni 001

345 lei
  • design modern si practic
  • ideal pentru casa, birou si dormitory
  • are 7 compartimente
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(64 produse)

Se afiseaza 1-48 din 64 produs(e)

Polita Salzo SL04

Pret 250 lei Pret de baza 335 lei
★★★★★
★★★★★
  • -25%

Polite Cirila

Pret 37 lei Pret de baza 50 lei
★★★★★
★★★★★
  • -26%

Polita Wurak WK12

Pret 86 lei Pret de baza 95 lei
★★★★★
★★★★★
  • -10%

Polita Wurak WK13

Pret 333 lei Pret de baza 370 lei
★★★★★
★★★★★
  • -10%
Se afiseaza 1-48 din 64 produs(e)

Inspirați de gândul la simplificarea la maximum a procesului de mobilare a camerei copilului, am pregătit polițe universale de perete pentru copii, care se integrează excelent atât într-o amenajare de cameră de băiat, cât și de fetiță.

Polița standard pentru camera copilului este o combinație a suprafeței superioare și inferioare de depozitare. Atât culoarea, cât și modelul și mai ales stilul poliței pentru cărți pentru copii pot fi alese din gama bogată de propuneri diversificate. Indiferent de vârsta copilului, pentru care amenajezi camera, printre cele mai populare și cel mai des alese modele se numără polița albă. Tonurile delicate nu vor domina interiorul, ci vor completa cu gust orice amenajare.

Polițe moderne pentru cărți pentru camera de tineret

Amenajând sanctuarul adolescentului, ar trebui să ne ghidăm mai ales după funcționalitatea mobilierului de tineret și accesoriilor alese. Găzduirea tuturor obiectelor care se adună în acest interior foarte pretențios poate fi aproape un miracol, însă și aici ne va fi utilă o poliță suspendată

În această situație, o poliță suplimentară deasupra biroului poate fi o soluție excelentă. Prin ajustarea dimensiunii optime a raftului de perete la numărul de lucruri acumulate, chiar și trofeele câștigate în timpul competițiilor sportive își vor găsi în cele din urmă un loc potrivit. De asemenea, reține că prin această metodă simplă și ieftină vei scăpa rapid de dezordine, iar camera de tineret va părea mai spațioasă, va câștiga și o atmosferă de armonie și pace propice concentrării.

Cele mai bune polițe suspendate pentru camera copilului

Atunci când amenajăm o cameră pentru un copil mai mic, ne ghidăm în primul rând după siguranța acestuia. Prin urmare, chiar și polițele pentru mașinuțele de jucărie, păpuși și alte jucării care însoțesc copilul zilnic ar trebui să fie amplasate într-un loc ușor accesibil. De aceea, în timpul asamblării, acordă atenție înălțimii la care vei monta polița suspendată pentru copii. Încearcă să eviți situația, în care copilul tău, vrând să ajungă la o jucărie, va trebui să se cațere pe mobila aflată sub aceasta.

Poți organiza o zonă de joacă micuțului, folosind polițe de perete pentru camera copilului, care se diferențiază prin forma lor ergonomică și calitatea înaltă a componentelor utilizate în procesul de producție. Până acum, cele mai bine cotate sunt polițele din lemn și cele din material laminat de înaltă calitate. Acestea se caracterizează prin durabilitate extinsă și rezistență crescută la daune minore, ce este deosebit de important dacă alegi mobilierul pentru copii cu gândul că îți va fi de folos în mod fiabil mulți ani.

Într-o zonă liniștită de relaxare, o poliță pentru cărți pentru copii și basme citite înainte de culcare va fi prima bibliotecă a unui micuț în creștere. De asemenea, va colecta numeroase suveniruri, figurine colorate ale personajelor de basm și fotografii de la serbări importante încadrate în rame decorative.