`

Dulapuri

Dulapurile sunt eroii spațiului. Cu ajutorul lor poți păstra ordinea în casă. O bună organizare a interiorului va permite sortarea hainelor și așezarea lor adecvată. În oferta noastră vei găsi dulapuri cu uși glisante, oglindă și sertare la îndemână. Vezi oferta de dulapuri ieftine.

Dulap Presto VI

1.590 lei
  • sistem pentru usi glisante
  • iluminat LED RGB - ca opțiune suplimentară
  • oglinda pe usi
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Dulap Senila Lux D4

2.175 lei
  • design modern
  • oglindă pe front
  • mânere de culoare aurie
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

(447 produse)

Se afiseaza 1-48 din 447 produs(e)

Dulap Lily D4

Pret 2.175 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Genewa I

Pret 2.110 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Dasto VI

Pret 2.655 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Rouen I

Pret 2.110 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Bar III

Pret 2.065 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Menas

Pret 560 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Bar V

Pret 2.025 lei
★★★★★
★★★★★

Dulap Dasto I

Pret 2.446 lei Pret de baza 2.575 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 447 produs(e)

Cauți un dulap nou pentru casa sau apartamentul tău? Te ajutăm cu plăcere să alegi tipul ideal pentru tine!  Am pregătit mai jos recomandări practice și cele mai importante informații despre dulapurile, pe care le găsești în oferta magazinelor de mobilă. Îți vom indica de asemenea cele mai mari avantaje și dezavantaje pentru fiecare soluție. Sperăm că, ghidul nostru îți va fi util, indicând soluții practice pentru casa ta.

Dulap pentru haine (dulap haine)

Dulapul pentru haine este fără îndoială un element important în amenajarea oricărei case. Când cumpărăm un dulap, merită să ne gândim ce buget putem aloca pentru achiziția sa. Cu ajutorul filtrelor, poți restrânge aria căutărilor la suma selectată. Depunem eforturi pentru ca oferta magazinului nostru să fie puternic diversificată. La noi poți cumpăra atât dulapuri ieftine, cât și modele la un standard mai ridicat.  Prețul dulapului este influențat nu doar de dimensiune, ci și de elementele particulare, care au fost folosite pentru execuția sa, de tipul și grosimea plăcii, până la balamale sau profilele din dulapurile cu uși glisante.

Dulapul cu oglindă este o soluție excelentă pentru orice încăpere. Oglinda face ca încăperea să pară mai mare, iar având așezarea potrivită, poate face încăperea mai luminoasă.

Oglinda poate ocupa toată suprafața ușii, formând un panou de sticlă sau doar o parte, reprezentând o decorațiune interesantă.

Stilul dulapului este influențat în mare măsură de culoarea sa. Dulapurile albe se pretează excelent în amenajările moderne sau în încăperile mici și strâmte, care au nevoie de luminozitate.
Modelele cu accente de negru reprezintă o direcție populară pentru stilul loft. Iar dulapurile de culoarea lemnului se pretează perfect în încăperile mari, care necesită note calde.

Tipuri dulapuri

- batante

Dulapurile cu uși batante se pot clasifica în funcție de numărul de uși utilizate. Pentru încăperile mici și înguste, se pretează perfect dulapul cu o singură ușă. Iar pentru interioarele mari sau pentru o firidă se pretează un dulap cu 4 uși. Bineînțeles, în oferta magazinelor vei găsi și dulapurile populare cu două uși, care se pretează perfect pentru o persoană. Iar pentru două persoane, soluția potrivită este reprezentată de dulapurile cu 5 uși, unde de exemplu partea de mijloc este comună și acolo se poate afla o tijă pentru umerașe sau sertare. Alegerea modelului corespunzător ar trebui condiționată de spațiul disponibil și de nevoile utilizatorilor.

- glisante

Dulapurile cu uși glisante au câștigat foarte repede aprecierea utilizatorilor. Comparându-le cu dulapurile batante, pentru deschiderea lor nu ai nevoie de spațiu suplimentar. În plus, le poți deschide cu o simplă mișcare a mâinii, fiind astfel foarte confortabile pentru persoanele în vârstă și copii. Dulapurile cu uși glisante se integrează excelent în firidele mai mari, iar pe fronturile acestor pot fi de asemenea utilizate oglinzi mari.

- de colț

Dulapurile de colț reprezintă o soluție, practică, asigurând utilizarea în proporție de 100% a colțului încăperii. În unele colecții de mobilă de tineret, poți întâlni dulapuri de colț, care creează microgarderobe, în care se poate intra. 

Dulapuri și dimensiunile lor

Dulapuri mici

Dulapurile mici sunt modele, a căror lățime este mai mică de 100 cm. Majoritatea acestora sunt dulapuri cu o ușă, care sunt adesea un supliment al dotării livingului, băii și camerei copilului.

Dulapuri de mărime medie

Dimensiunile dulapului de mărime medie variază între 100 cm și 140 cm. Acestea pot include dulapuri cu 2 și cu 3 uși.

Dulapuri mari

Dulapurile mari sunt modele, a căror lățime este mai mare de 140 cm. În această categorie domină absolut dulapurile cu uși glisante, însă se mai întâmplă și dulapuri cu patru și cu cinci uși.

 

Dulapuri pentru diferite camere

Dulap pentru dormitor

Amplasarea cea mai frecventă a dulapului este dormitorul sau holul. Ne ajută să avem toate hainele la îndemână și să putem crea cu ușurință un stil perfect pentru ziua respectivă. Având dulapul în dormitor, nu trebuie să ne plimbăm prin casă, trezindu-i pe ceilalți locatari.

Dacă te gândești ce dulap pentru dormitor va fi cel mai bun atunci gândește-te:

- în ce stil de interior este dormitorul tău?

Reține că dulapul este o mobilă mare, care atrage atenția. Merită așadar să alegi culorile acestuia, astfel încât să se potrivească cu restul dotărilor și culoarea pereților.

- câte persoane vor folosi dulapul?

În cazul în care sunt două persoane, cel mai bine se pretează un dulap mai mare, de exemplu cu 4 uși. Iar pentru o persoană poate fi potrivit un dulap de mărime medie, de exemplu cu două uși.

- care este spațiul de care dispui și cum va fi așezat dulapul?

Acordă atenție amplasării dulapului astfel, încât să nu colideze cu alte mobile din încăpere sau când deschizi ușile batante să existe un spațiu de trecere spre pat sau comodă. În plus, merită să așezi dulapul cu fața spre fereastră, astfel vei obține lumină naturală asupra interiorului dulapului.

Dulap pentru hol

Holul este cartea ta de vizită pentru apartament sau casă, de aceea când alegi dulapul pentru această încăpere merită să acorzi atenție aspectului estetic. Iar dintr-un punct practic de vedere, dulapul trebuie să ofere mult spațiu de depozitare, mai ales în contextul hainelor de exterior. În acest caz se poate dovedi utilă tija pentru umerașe, pe care poți păstra pentru paltoanele lungi și gecile. Înainte să ieșim, ne place să aruncăm o privire la cum arătăm, de aceea pe frontul dulapului se pretează excelent o oglindă mare.

Dulap pentru living

Dulapul în living poate fi o surpriză, însă în locuințele mici adeseori aceasta este singura încăpere, în care încape. Dulapul în living poate fi folosit pentru depozitarea nu doar a hainelor, ci și a accesoriilor casnice sau a documentelor. 

Dulap pentru camera copilului

Dulapul din camera copilului cu siguranță va fi util pentru păstrarea ordinii. Merită așadar să alegem unul, care oferă multe polițe încăpătoare, astfel fiecare categorie de haine își va avea locul bine stabilit.

Pentru copiii mai mici, se pretează excelent dulapurile cu finisaj colorat, iar dulapul pentru un adolescent ar trebui să fie modern, astfel va rămâne mai mult timp în camera lui.