`
Subcategorii

Mese si scaune

Un element important al oricărei case sunt Mase și scaunele. Aici te poți bucura de mâncăruri și poți crea un spațiu pentru oaspeți. Alege dintre mesele și scaunele de bucătărie sau pentru sala de masă și bucătărie. Cu noi creezi spațiul viselor tale!

(81 produse)

Se afiseaza 1-48 din 81 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 81 produs(e)

Probabil nicio casă nu poate funcționa fără o masă solidă, care, conform osipitalității noastre tradiționale, ar trebui să găzduiască mulți oaspeți și numeroase preparate. Ele sunt un punct permanent și important în centrul căminului nostru, deoarece aici ne petrecem timpul la masă, atunci când sărbătorim și ne bucurăm. Un set stilat și solid este visul oricărei gospodine. Ales corespunzător, poate înviora interiorul, poate da caracter, poate crea o atmosferă perfectă pentru a petrece timpul împreună cu familia și prietenii. Deși anii 90 au adus proiecte moderne, precum insula și scaunele de bar, care sunt o soluție mai degrabă aleatorie, ele nu pot înlocui masa tradițională cu scaune. Fiind atenți la câteva elemente, putem face o alegere bună, iar setul ne va servi timp de mai mulți ani. Deși masa și scaunele ne însoțesc de ani buni, tehnologia, de care dispunem acum, permite crearea unei game largi și îmbinarea unor materiale diverse, precum lemnul, metalul sau sticla.

Aranjament cu stil

Indiscutabil, masa și scaunele trebuie să se potrivească interiorului, acest lucru fiind definit de stilul care ne va ghida. Nu ne va fi de niciun folos cel mai faimos proiect, dacă nu va crea un întreg armonios cu restul interiorului. Un design clasic sunt mesele din lemn, care se vor potrivi, în forma corespunzătoare, atât stilului modern, cât și tradițional. Însă în cumpărarea mesei și a scaunelor ne limitează doar imaginația, mizând pe o notă avangardistă în aranjament, putem alege setul ST63 menținut în alb deschis în stilul shabby chic. Amatorilor clasicului atemporal le va fi pe plac setul RK003, picioarele și blatul său ștanțat conferă stil întregului, iar spătarele rotunjite asigură confortul. Pentru a înviora interiorul, alegerea ar trebui să ajungă la setul AL51, care se va preta și el perfect interiorului cu o notă de Provence sau scandinav, chiar și unui loft industrial.

Între funcționalitate și trenduri

Pe lângă valorile estetice, cea mai importantă trăsătură ar trebui să fie calitatea materialelor și execuția, structura solidă și grija pentru detalii în timpul producției face ca acest set să ne servească pe deplin timp de mulți ani:

  • Alegând setul, trebuie să fim atenți, să fie fabricat din lemn de fag, care este cea mai bună materie primă pentru acest tip de mobilă, iar acest lucru se datorează proprietăților sale, precum duritatea și rezistența la deteriorare,
  • Masa cu scaunele înseamnă ceva mai mult decât un element decorativ al interiorului, ar fi bine să fie și confortabilă. Ar trebui să acordăm o atenție deosebită spătarelor și bazelor, o cantitate corespunzătoare de spumă pe aceste elemente ne va permite să ne bucurăm de întâlnirile în jurul mesei. Merită să alegem scaune cu umplutură pe spătar, ce ne va asigura confortul meselor lungi și îmbelșugate,
  • Soluția practică este cumpărarea unei mese extensibile, care va ocupa zi de zi un spațiu mic, iar în cazul vizitei oaspeților vom putea asigura un număr corespunzător de locuri, fără a adăuga mese suplimentare,
  • Prevăzând mărimea mesei cumpărate, ar trebui să luăm în considerare ca fiecare oaspete să aibă alocați 60 cm de-a lungul mesei, iar înălțimea ei optimă trebuie să oscileze între 72 și 75 cm. Dacă setul este amplasat în bucătărie și ne servește ca loc zilnic pentru consumarea meselor. Pielea ecologică este cea mai bună alegere pentru îmbrăcarea spătarului și a bazei, ea putând fi curățată foarte ușor în caz de nevoie,
  • O chestiune importantă este spațiul, pe care îl lăsăm liber în jurul mesei, care ar trebui să fie suficient de mare, pentru a putea servi ușor mâncarea fiecărui oaspete, iar ridicarea de la masă nu ar trebui să creeze nicio dificultate.
  • În încăperile mici se pretează mai bine o masă ovală sau rotundă, care ocupă mai puțin loc.

Respectând regulile de bază ale alegerii practice a setului, vom avea siguranța că achiziția ne va servi bine și nu se va demoda. Firma noastră a mizat pe execuția solidă și pe lemnul atemporal, fără a uita stilul individual, prin posibilitatea alegerii țesăturii corespunzătoare sau a nuanței lemnului dintr-o gamă largă. Să nu uităm nici de accesorii, iar detaliile în stil DIY și corpurile de iluminat adecvate vor permite crearea unei atmosfere incredibile pentru sărbători împreună și pentru întărirea legăturilor cu familia sau prietenii. Atunci când alegeți masa și scaunele din oferta noastră, aveți siguranța că setul este compus corect prin prisma dimensiunilor și culorilor optime.