`

Saltele si somiere

Saltelele de pat asigură somnul confortabil. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, cele mai populare fiind saltelele 160x200 și 180x200. Oferta bogată îți permite să alegi salteaua adaptată ideal nevoilor tale. Asigură-ți un somn confortabil și bună-dispoziție!

(119 produse)

Se afiseaza 1-48 din 119 produs(e)

Rame Alti

Pret 270 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 119 produs(e)

Saltelele și cadrele sunt o categorie, în care fiecare poate găsi salteaua care să îi asigure nivelul maxim de confort pentru odihnă. Oferim o gamă largă de saltele și cadre, care vor fi cu siguranță pe gustul fiecărui client.

Avem în ofertă saltele și cadre de diverse dimensiuni, precum și cu grad diferit de duritate - moi, cu grad mediu de duritate și tari. Se potrivesc perfect cu paturile de dormitor, cât și cu cele pentru copii, din oferta noastră.

Avem saltele standard, pe arcuri, precum și soluții mai moderne.

În oferta magazinului nostru veți găsi de asemenea saltele fabricate cu un supliment de nucă de cocos, care au o serie deproprietăți antialergice și antimicotice, precum și saltele cu proprietăți ortopedice, anti-escare sau ergonomice.

Fiecare va găsi la noi produsul ideal, potrivit 100% cu nevoile și preferințele sale.

Pe lângă saltele, putem propune de asemenea cadre. Avem în gamă cadre clasice, precum și electrice, care pot fi propunerea perfectă pentru cei care preferă orice tip de gadget, facilități și soluții tehnice moderne. Cadrul electric înlesnește cu siguranță reglarea și oferă mai multe poziții posibile de dormit.