`

Comoda TV

Creează-ți locul perfect pentru echipamentul electronic cu ajutorul comodei TV! Funcțională, stilată și adaptată pentru televizorul tău - asigură ordinea optimă și aspectul ideal al livingului tău. Oferim comodă TV în orice stil și culoare.

Comoda TV 150 Sorleto 1K1P

590 lei
  • design modern
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"
  • spatiu de depozitare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Comoda TV Rowitir

475 lei 625 lei
  • stilul minimalist
  • spatiu de depozitare
  • mânere de culoare aluminiu
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(243 produse)

Se afiseaza 1-48 din 243 produs(e)

Comoda TV Motez 2D

Pret 485 lei Pret de baza 645 lei
★★★★★
★★★★★
  • -25%
  • în depozit

Comoda TV Motez 2D2S

Pret 575 lei Pret de baza 755 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%
  • în depozit

Comoda TV 150 Surezi

Pret 795 lei Pret de baza 1.020 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%
  • în depozit

Comoda TV 150 Kotoni

Pret 715 lei Pret de baza 1.020 lei
★★★★★
★★★★★
  • -30%
  • în depozit

Comoda TV 200 Kotoni

Pret 835 lei Pret de baza 1.205 lei
★★★★★
★★★★★
  • -31%
  • în depozit

Comoda TV Rowitir

Pret 475 lei Pret de baza 625 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 243 produs(e)

Completarea perfectă a amenajării stilate a livingului, precum și a camerei de tineret este comoda TV. Aspectul, forma și culorile acesteia vor conferi interiorului o prezență mult mai rafinată. O trăsătură importantă ce caracterizează comoda TV este și funcționalitatea, care este adusă împreună cu ea în încăpere.

Sertarele suplimentare, dulăpioarele și polițele deschise vor fi utile atât în zona de cinema de acasă, cât și într-o mică garosnieră sau un studio pentru studenți. Și cabinetul sau spațiul de birou de acasă vor beneficia de prezența acestuia. Pentru fiecare din spațiile menționate se pretează o comodă tv ieftină – gama largă de astfel de modele se găsește acum pe Mobilier-mirjan24.

Comoda pentru televizor și măsuța tv. Câteva cuvinte despre asemănări și diferențe

În căutarea unei comode TV ideale, găsim o serie de diferite tipuri. Diferența de bază a modelelor particulare este bazată pe dimensiuni și pe cât de masiv este tipul respectiv de mobilă. Mergând pe această direcție, precum și pe ceva mai mic, avem masa pentru televizor. Datorită structurii mici, poate fi fixată de perete, ce e interesant, o parte din modele dă posibilitatea atât a suspendării, cât și a așezării dulapului pe picioare. 

Pe de altă parte, comoda pentru televizor se caracterizează printr-un corp mai greu, mai plin și de dimensiuni mai mari. În interiorul său, pe lângă dulapurile pentru accesoriile necesare în zona unui cinefil, vom regăsi cel mai adesea sertare încăpătoare și polițe deschise. Mobila astfel structurată asigură un spațiu generos de depozitare, fiind de asemenea o bază stabilă pentru televizorul așezat pe blatul său.

Comoda tv – albă sau în nuanța lemnului. Ce culoare să alegem?

Prima impresie care ne rămâne în minte în timp ce ne uităm la mobilă este bazată pe aspectul său. Designul si culorile care il subliniaza sunt cele mai importante. La modă este minimalismul, care este pur și simplu îndrăgostit de culorile cristaline și curate. O astfel de ediție subliniază stilul interiorului și îi conferă caracterul dorit. Ce avem la alegere? Mai jos vei găsi o listă cu cele mai căutate modele.

- comoda tv albă – nuanță universală, reprezentând o bază excelentă pentru decorațiunile mai expresive și accesoriile de design interior. Comoda tv alb lucios este adorată de eleganța modestă a stilului glamour.

- comoda tv neagră – adâncimea negrului care decorează fronturile se potrivește perfect cu amenajările în stil industrial și modern. La rândul său, în combinație cu modelul din lemn, se potrivește în stilul loft.

- comoda tv wenge – una dintre cele mai închise nuanțe ale lemnului, cu nervuri vizibile în lumină. Arată perfect în interioarele clasice, trăind o adevărată renaștere în cele mai la modă loft-uri de astăzi. 

- comoda tv gri – cenușă, porumbel, precum și în nuanțele brute ale betonului. Fiecare dintre aceste designuri se pretează perfect mai ales în amenajările moderne. Atuul nuanțelor gri pastel este reprezentat de adaptarea ușoară a decorațiunilor de perete și a nuanțelor pardoselii.

Suspendată sau pe picioare? Vă sugerăm ce greutate a televizorului este mai comodă în utilizare

Atunci când alegeți mobilierul pentru televizor, este esențială posibilitatea de reglare a înălțimii acestora, astfel încât televizorul așezat pe blat să fie în final la nivelul ochilor privitorilor. Masa pentru televizor aflată la înălțimea optimă facilitează urmărirea filmelor și a programelor TV. Televizorul aflat la înălțimea ochilor permite păstrarea unei posturi sănătoase a corpului. Prin eliminarea necesității de a ridica sau de a lăsa în jos privirea, va ajuta la relaxarea mușchilor gâtului, precum și la relaxarea mușchilor încordați ai capului.

Cea mai bună soluție pare să fie aici comoda tv suspendată, pentru care stabilim individual punctul de suspendare pe perete. Această posibilitate dă ocazia adaptării perfecte a poziționării mobilei conform nevoilor și așteptărilor locatarilor.  

La prima privire ușor mai masivă, însă și comoda tv înaltă pare să fie adaptată perfect televizoarelor moderne. De altfel, înălțimea atent calculată a mobilierului asigură confortul vizionarii filmelor și serialelor preferate, atât în ​​poziție așezată, cât și în poziție culcat și pe jumătate așezat.

Cea mai comună opțiune de reglare a înălțimii unei comode TV este reglarea înălțimii picioarelor. Se întâmplă ca baza reglabilă să ajute la adaptarea setărilor dispozitivului conform nevoilor noastre.

Comode tv scurte și lungi. Alegem cea mai bună soluție pentru living

Comoda TV adaptată amenajării interiorului, se va combina excelent cu alte elemente ale dotării livingului și camerei de zi. Atât culoarea, cât și dimensiunea sa influențează aspectul final al aranjamentului, precum și funcționalitatea întregii încăperi.

Merită să începi căutarea unui model potrivit pentru interiorul tău prin măsurarea peretelui lângă care vrei să o așezi. Acest lucru va restrânge gama de produse pe care trebuie să le vizualizezi și, de asemenea, îți va permite să folosești la maximum spațiul disponibil. Având în vedere spațiul disponibil, de cele mai multe ori alegem una dintre soluțiile enumerate mai jos. Aruncă o privire la listă și verifică destinația sugerată pentru fiecare dintre comodele enumerate acolo.

- comoda tv 200 cm – cel mai lung model din cele disponibile, este întâlnită cel mai des în camerele de zi spațioase. Destinația sa sunt casele monofamiliale, precum și cele mai mari apartamente la bloc.

- comoda tv TV 180 cm – ideală pentru utilizarea practică a unei nișe, funcționează excelent și atunci când este fixată pe un perete de rigips sau unul din panouri moderne. Este o variantă preferată oriunde este necesar un spațiu suplimentar pentru accesoriile TV.

- comoda tv 120 cm – dedicată unui spațiu de living restrâns, la bloc, chiar și pentru un living care comunică cu anexa de bucătărie. Datorită lungimii, funcționează bine și în camera unui adolescent, camera studentului și în prima garsonieră.

Revenind la întrebarea adresată anterior, cea mai bună comodă tv pentru living este aceea, ale cărei dimensiuni sunt perfect adaptate livingului. O mobilă prea mare și masivă va încărca prea mult camera, va aduce haos și va perturba proporțiile optice ale încăperii. La polul opus se află comodele TV prea mici. Acestea, pe de altă parte, nu își îndeplinesc funcția. Numărul de compartimente, pe care acestea le oferă, sunt insuficiente pentru nevoile familiei care utilizează mobila.

Comodă tv modernă – noutăți din universul interioarelor frumoase

Cele mai noi propuneri al designerilor de interior includ câteva modele surprinzătoare. Rolul principal este jucat de comoda tv modernă cu fronturi frezate modern. Aceste decupaje, care cresc atractivitatea mobilierului, iau o varietate de forme. Rânduri lungi, zig-zag, modele asimetrice, multe modele astfel decorate vă așteaptă în magazinul Mobilier-MIRJAN24.

Printre cele mai interesante propuneri se numara si comoda tv cu led și o variantă cu bioșemineu, care face serile răcoroase mai plăcute. Strălucirea emanată de la fiecare dintre modelele menționate mai sus va pune în evidență valorile sale, iar interiorul va beneficia de confortul care ne place atât de mult.

Comodă TV ieftină – unde cumpăr?

Să facem primii pași în căutarea unei comode tv ieftine online. Oferta largă a magazinului online de mobilă mobilier-mirjan24.ro asigură posibilitatea cunoașterii unor modele în diferite stiluri de amenajare. Fără să ieși din casă poți adapta cel mai bun model de comodă tv interiorului tău, pe dimensiunile încăperii și conform culorilor și dimensiunilor pe gustul tău.