`

Coltare living

Creează un spațiu funcțional în livingul tău cu ajutorul colțarelor living moderne, care reprezintă totodată un ornament al interiorului tău. Alege din diferite modele de exemplu un colțar extensibil, care să asigure un spațiu confortabil de dormit pentru oaspeții tăi.

Coltar rabatabil Torezio

4.853 lei 5.275 lei
  • cu functie de dormit
  • spătar reglabil
  • are recipient pentru lenjerie
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Coltar Poruba Bis

2.620 lei
  • funcție de dormit
  • are recipient pentru lenjerie
  • coltar este liber
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(333 produse)

Se afiseaza 1-48 din 333 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 333 produs(e)

Colțarele pentru sufragerie îndeplinesc rol de relaxare. Ocupă locul central în camera de zi și le fac oaspeților mai plăcută șederea în casa noastră. Uitatul împreună la televizor într-un grup mai mare sau discuțiile lungi lângă o ceașcă aromată de cafea le vor face plăcere. Suprafața utilitară mare a colțarului permite primirea multor prieteni în vizită.

Colțarele pentru sufragerie prezentate de noi se vor preta perfect pentru interiorul casei tale. Am pregătit pentru tine o ofertă, în care vei găsi multe modele de mobilă de relaxare, de diverse dimensiuni, cu utilizare funcțională, în numeroase variante de culori.

Colțare pentru sufragerie cu funcție de dormit

Somnul este o parte foarte importantă a zilei, în care avem timp pentru regenerarea forțelor după o zi obositoare. Majoritatea modelelor noastre sunt dotate cu funcție de dormit. Colțarul ușor de întins se transformă rapid în patul preferat. Spuma cu grad ridicat de elasticitate din bază asigură un confort sporit al relaxării. După întindere, are o suprafață mare de dormit, datorită căreia poate îndeplini funcția de pat matrimonial. Plierea este la fel de ușoară și plăcută, de aceea într-o clipă colțarul poate fi gata să primească oaspeți. Merită să alegeți opțiunea recipientului pentru lenjerie, unde există loc pentru depozitarea obiectelor necesare. O parte din colecțiile noastre de mobilă de relaxare au finisaje cu material și pe spatele canapelei, ce permite amplasarea lor în orice loc din cameră.

Colțar în stil bun

Nu de ieri se știe că în interiorul locuințelor noastre domnește stilul modern. Forme interesante, îmbinări inovatoare de culori, atuuri vizuale deosebite – acestea sunt colțarele noastre pentru sufragerie. Au perne masive, care completează specificul mobilei de relaxare. Picioarele din aluminiu, care sunt adesea folosite în acest tip de mobilă, subliniază caracterul deosebit al modelului de mobilă.

Joc de culori

Tocmai înflorește sezonul de mobilă de relaxare în 2 culori. Îmbinarea nuanțelor de gri cu roșu puternic sau alb curat dă un efect fenomenal. Colțarele pentru sufragerie se prezintă frumos în încăperile mari, unde creează un aranjament elegant. Pentru a sublinia caracterul camerei de zi, merită să alegeți un model de relaxare în nuanțe contrastante, de exemplu alb și roșu, alb și negru, fuchsia și negru. În stilul modern nu trebuie să adăugăm multe accesorii, sunt suficiente unul sau două concepte pline de inspirație în locurile strategice din cameră.

Există și iubitori ai stilului glamour, care definește frumosul. Forme mai ovale, forme matlasate delicat, culori pastel, material de pluș – vei găsi astfel de  colțare în magazinul nostru. Merită să atragem atenția asupra colțarului Gustavo, care cadrează perfect cu proiectul sufrageriei dvs.

Materialul are o importanță foarte mare, de aceea permitem adaptarea țesăturii conform nevoilor. Dispunem de materiale: greu inflamabile, rezistente la apă, avem țesături ușor de curățat și plăcute la atingere, precum și sigure pentru alergici. Sunt durabile și rezistente la acțiunea nocivă a razelor solare. Dețin certificate antibacteriene.

Rezumat

Colțarele pentru sufragerie se pretează perfect în orice încăpere. Cadrul stabil din lemn susține întreaga structură a mobilei. În combinație cu măsuța de cafea de designer, completează aranjamentul camerei de zi visate. Gama largă de propuneri de colțare va fi cu siguranță pe gustul dvs.

Garanție 24 de luni pentru toate modelele.