`

Colectii mobilier dormitor

(26 produse)

Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)

Dormitor Nicenna V

Pret 7.315 lei Pret de baza 7.700 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)

Dormitorul este locul unde petrecem cel mai mult timp în fiecare zi. Ar trebui așadar să fie amenajat practic, confortabil și să fie favorabil odihnei. Trebuie să asigure suficient spațiu pentru depozitarea hainelor și a altor obiecte, pe care nu le folosim foarte des. Indiferent de mărimea încăperii, aceasta poate fi mobilată astfel, încât să îndeplinească toate aceste funcții. Aici ajută seturile de mobilă de dormitor, care îmbină funcționalitatea ridicată și caracterul practic cu aspectul extraordinar.

Confortabile și funcționale

Dotarea aleasă corespunzător a dormitorului va permite nu numai păstrarea ordinii, ci va economisi timp prețios, pentru căutarea hainelor și te va face să fii odihnit și relaxat. De azi, totul își va avea locul bine stabilit. Iar toate acestea datorită mobilei funcționale de dormitor.

Cel mai important este patul pentru dormitor, pentru care e important să alegeți o saltea confortabilă adaptată nevoilor voastre. Împreună vor asigura relaxarea perfectă. Opțiunea suplimentară a paturilor tapițate de dormitor este spătarul de designer, care va spori confortul utilizării. Reprezintă un spătar confortabil în timpul cititului seara al cărților, iar suplimentar va proteja peretele de murdărire.

Merită de asemenea ca patul să fie dotat cu un recipient practic, unde poți depozita îmbrăcămintea de sezon sau păturile și pernele, pe care nu le folosești. Patul și salteaua alese perfect se vor transforma într-o oază confortabilă de liniște.

Pe lângă patul comod, trebuie să îți amintești și de noptierele din dormitor. Sunt de neînlocuit. Reprezintă un loc suplimentar pentru depozitarea mărunțișurilor, iar când dorim să lăsăm deoparte cana de ceai sau cartea, vor fi o măsuță la îndemână.

Multe amenajări de dormitor îndeplinesc și funcția de garderobă. Merită așadar să ne gândim ca în set să fie un dulap încăpător cu uși glisante sau cu deschidere clasică, unde să îți poți păstra cu ușurință garderoba. Avantajul anumitor dulapuri este oglinda amplasată pe front, care va ilumina și va mări optic încăperea, jucând cu această ocazie o funcție decorativă. Un spațiu suplimentar de depozitare poate deveni și comoda cu sertare și polițe generoase. De acum, cu siguranță nu te vei mai plânge de lipsa spațiului de depozitare!

Multe seturi au o posibilitate suplimentară - lumini LED. Datorită iluminatului corespunzător, camera poate căpăta un aspect complet nou și familiar.

Stil și calitate

Poate e timpul pentru o schimbare completă a stilului încăperii? Modernă, clasică? Sau poate glamour? În funcție de ce veți alege, un lucru e sigur, interiorul poate fi armonios, prietenos și plin de inspirație. E greu să ne imaginăm viața de zi cu zi fără mobilă de dormitor. Datorită ei ne odihnim. Mobila modernă pentru dormitor vă va fi de folos cu siguranță timp de mulți ani.

Totul într-un singur loc

Cauți mobila visată pentru dormitor? Nu știi ce stil va fi potrivit pentru tine? Sau poate cauți inspirație? Vei găsi tot ce cauți într-un singur loc.

Transformă-ți dormitorul în locul perfect pentru relaxare după o zi întreagă. Vezi oferta noastră de mobilă de dormitor în orice stil.