`

Noptiere

Noptiera dormitor este ideală pentru depozitarea obiectelor necesare înainte de culcare, precum cărțile, ceasul, ochelarii sau telefonul. De o mare popularitate se bucură noptiera albă, care aduce în dormitor lumină și o atmosferă ușoară și poate fi ușor adaptată celorlalte elemente ale amenajării.

(74 produse)

Se afiseaza 1-48 din 74 produs(e)

Noptiera Trikso 1SZ

Pret 390 lei Pret de baza 410 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Noptiera Sorleto 1SZ

Pret 461 lei Pret de baza 485 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Noptiera Stawaga

Pret 366 lei Pret de baza 385 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Noptiera Kotoni

Pret 425 lei Pret de baza 495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -14%
  • în depozit

Noptiera Borunti 2SZ

Pret 518 lei Pret de baza 545 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Noptiera Surezi

Pret 425 lei Pret de baza 495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -14%
Se afiseaza 1-48 din 74 produs(e)

Dintr-un dormitor complet amenajat nu ar trebui să lipsească noptiere de dormitor. Deși sunt mici și adeseori discrete, în practică se dovedesc necesare. Noptierele creează locul perfect pentru așezarea unei veioze. Veiozele sunt cu siguranță mai ieftine decât modelele înalte cu picior sau aplicele de perete. În plus, datorită noptierei vei câștiga spațiu pentru a-ți putea lăsa telefonul sau cartea, pe care o citești acum.

Ce noptieră să alegem?

În oferta MIRJAN24 se află multe modele de noptiere, ce înseamnă că ai la dispoziție o gamă bogată și fiecare va găsi cu siguranță ceva pentru sine. Noptierele se diferențiază între ele prin stil, culoare și dotări. Când alegem noptiera, merită să acordăm atenție și înălțimii ei. Cele mai practice modele sunt cele care sunt la același nivel cu patul.

Noptiere cu sertare sau dulăpior închis sau poate cu poliță?

Noptierele cu sertare reprezintă un procent consistent al ofertei și se bucură de o mare popularitate. Datorită sertarelor, vei câștiga spațiu de depozitare și vei avea ușor acces la elementele sale particulare. Într-o noptieră mai înaltă poți depozita obiectele cele mai necesare, de exemplu încărcătorul pentru telefon, ochelarii de citit sau medicamentele.

O altă variantă de noptieră este modelul cu dulăpior închis. În interiorul său se poate regăsi o poliță suplimentară. Însă această variantă este considerată mai puțin practică, deoarece este mai dificil să scoatem ceva din noptieră, când suntem întinși în pat.

O altă opțiune este noptiera cu poliță, care însoțește preponderent un sertar. Polița deschisă este locul perfect pentru obiectele, pe care le folosești frecvent.

Noptiere moderne

Noptierele pot fi clasificate și în categorii rezultate din stilul, în care sunt proiectate. În prezent, dormitoarele sunt cel mai adesea amenajate în stil modern, care amenajează excelent spațiul camerelor mici. Iar noptiera modernă se caracterizează prin minimalism. Adesea nu are mânere tradiționale. Acestea au fost înlocuite de sistemul de deschidere PUSH TO OPEN.

Noptiere albe

Noptierele albe se bucură de asemenea de multă popularitate. Datorită lor, încăperea va dobândi un aer de prospețime, putând deschide încăperile întunecate. În plus, albul este universal. Se integrează perfect în orice amenajare, de la cele moderne și până la cele în stil Provence și scandinav.

Noptiere scandinave

Din oferta MIRJAN24 nu puteau lipsi noptierele în stil scandinav. Acest tip de mobilier se diferențiază prin îmbinarea albului deja menționat cu elemente de culoarea lemnului. Un diferențiator suplimentar sunt picioarele înalte, suple.

Noptiere pentru dormitor

Noptierele pentru dormitor oferă numeroase soluții practice și posibilități de stiluri. În plus, poți alege o noptieră, care să fie asortată stilului celorlate piese de mobilier sau dimpotrivă, care să fie o piesă de contrast, reprezentând un element decorativ. Însă indiferent de forma, pe care o vor lua, merită să le ai în dormitorul tău.