`
Subcategorii

Mese Bucatarie

Mesele de bucătărie nu sunt doar spațiul în care pregătește mesele și în care mănânci cu cei dragi. Aceasta e inima casei tale, locul unde petreci timpul, vorbești, râzi și creezi amintiri de neuitat. Vezi oferta noastră și alege modelul perfect pentru tine.

(85 produse)

Se afiseaza 1-48 din 85 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 85 produs(e)

Masa și scaunele de bucătărie sunt un cadru frumos pentru sala de masă și adesea și pentru living. Deși în viața de zi cu zi nu ne dăm seama, acesta este un element important al vieții noastre de familie. La masă se poate reuni familia, care își rezolvă problemele și împărtășește grijile. La masă ajutăm copilul să își facă temele, când vine să ne ceară ajutorul. La masă ne așezăm cu revista preferată, când bem un ceai cald. La masă stăm de vorbă despre întâmplările zilnice și ne delectăm cu gusturile noastre preferate.

Când alegem o masă nouă cu scaune, merită să fim atenți, deoarece acestea vor fi cadrul vieții zilnice. Să ne concentrăm însă acum asupra tipului de masă și scaune, pe care le alegem pentru bucătărie și alte camere.

Masă și scaune de bucătărie

Dacă bucătăria nu este legată de sala de masă, merită să alegem o masă cu scaune de bucătărie, care să ne permită să mâncăm în fiecare zi și să și pregătim preparatele. Nu orice bucătărie este dotată cu un blat lung și lat. În această situație, se pretează perfect ca element auxiliar. În principal, mesele de bucătărie cu scaune nu sunt de dimensiuni prea mari. Cel mai important este ca fiecare din locatari să își găsească aici locul. Dacă bucătăria nu este prea mare, merită să alegem o masă dreptunghiulară sau pătrată, pe care o poți așeza ușor la perete. Masa și scaunele de bucătărie trebuie să fie înainte de toate practice.

Deși în prezent mesele și scaunele de bucătărie sunt modele cu aspect puternic diferențiat, nu lipsesc propunerile clasice și rustice sau seturile elegante cu scaune tapițate. Oferta bogată MIRJAN24 include și modele dedicate amatorilor stilului brut scandinav. Pe de altă parte, mesele și scaunele de bucătărie moderne surprind prin evantaiul bogat de culori ale învelitorilor scaunelor și nuanțelor blaturilor și cadrelor. Proiectanții, căutând să identifice la maximum gusturile noastre, au pregătit atât nuanțe deschise, cât și închise, precum și design neutru care seamănă excelent cu lemnul.

Masă cu scaune de bucătărie în sala de masă

În multe case, sala de masă este un loc de sărbătoare, care este folosit pentru ocaziile mai mari, conferindu-i un statut deosebit. Într-o astfel de încăpere, ar trebui să se regăsească în mod obligatoriu o masă elegantă și scaunele potrivite pentru aceasta. Propunerea noastră sunt mesele de stejar. Acestea au elemente structurale din lemn de stejar solid și rezistent. În plus, pot fi ornate cu frezaje și o așezare interesantă a picioarelor. Pentru însoțirea acestei mese, cel mai bine se vor prezenta scaunele tapițate cu forme la fel de elegante. Masa solidă de stejar cu scaune pentru sala de masă este investiția perfectă pentru mai mulți ani, care va face mai plăcută celebrarea multor momente speciale în familie.

Masă și scaune de bucătărie și livingul

Construcțiile moderne îmbină foarte des bucătăria cu livingul, iar între ele se află spațiul pentru sala de masă. Această soluție are multe plusuri, de exemplu gazda nu mai pierde cele mai interesante fragmente ale petrecerii, când trebuie să pregătească cina.

În trendurile actuale de design interior, domină stilul modern și scandinav, ce se vede perfect în multe case. La modă este combinarea unei mese masive cu scaune ușoare, unde fiecare este diferit. Mesele și scaunele moderne adoră joaca nu doar prin formă, ci și prin culoare. În plus, scaunele tapițate completează perfect o masă scandinavă pe picioare înalte, ușoare.