`

Colectii mobilier copii

(88 produse)

Se afiseaza 1-48 din 88 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 88 produs(e)

Mobila de tineret și copii prezintă numeroase provocări, care au fost puse înaintea lor. Cerințele unui copil sunt cu mult mai mari decât cele ale unui adult! Tinerii au nevoie de un loc confortabil pentru a învăța și a se distra, pentru a-și face temele. Dormitorul pentru copii nu poate fi amenajat fără câteva piese de mobilier pentru depozitare pentru toate jucăriile, rechizitele, manualele și mai ales pentru haine. Copiii au multe! Patul trebuie să fie practic și funcțional, însă înainte de toate confortabil. Elevii au nevoie în final să își încarce aici energia pierdută! Una dintre cele mai importante provocări este designul potrivit. Adolescenților le plac alte lucruri decât bebelușilor sau copiilor de 8 ani. Cum să combinăm toate aceste lucruri? Ce fel de mobilă de tineret să alegem pentru un băiat și ce fel de mobilă pentru o fetiță? Avem câteva recomandări!

Merită însă să începem de la faptul că decizia ar trebui să fie comună. Discută cu fiica sau fiul tău astfel, încât să participe și ei la alegerea mobilei de tineret! Copilul este conștient de faptul că alegerea i-a aparținut și lui, iar astfel se va simți mai liber și mai sigur în camera sa.

Seturi mobilă pentru copii

Tot mai mulți părinți se decid să cumpere seturi gata pregătite. Dormitorul pentru copii are atunci un stil concret, coerent. Va include tot ce e nevoie, așa cum am menționat la început. Un pat, o comodă, un birou, dulapuri și mult mai mult! Printre seturile de mobilă de copii, poți găsi și polițe sau noptiere. Acest lucru îți va permite să creezi o zonă confortabilă pentru copilul tău. Toate din colecțiile noastre de mobilă de copii, și implicit modelele din acestea sunt de cea mai bună calitate! Ce înseamnă asta totuși? Pe ce poți conta?

  •          Pe funcționalitatea ridicată.
  •          Pe caracterul practic.
  •          Soluții confortabile precum sistemele „Push to Open”.
  •          Interiorul spațios.
  •          Mobila proiectată cu gândul la nevoile copilului.
  •          Aspectul unic al modelelor și gama largă – vei găsi ceva perfect!
  •          Mobilă pentru fete și băieți.
  •          Calitate ridicată a materialelor și caracter atemporal.

Ce mobilă pentru copii să alegi?

Când alegem mobila de tineret, trebuie să o alegem adecvat vârstei copilului nostru. O idee bună este să cumpărăm mobilă pentru un copil ceva mai mare (însă încă nu adolescent!) în stil universal. Forme simple, soluții moderne, stil în trend! Loft, modern, scandinav. Totul într-o formă care să fie potrivită pentru copilul care ajunge la etapa adolescenței. Atunci nu va fi nevoie de schimbarea mobilei pentru copii cu mobilă de tineret, deoarece acestea îmbină ambele lumi!

Dacă vorbim de ceva dedicat unei vârste concrete... cu cât mai multă nebunie, culori, inserții și forme interesante, cu atât mai mult mobila va fi mai potrivită pentru copiii mai mici. Adolescenții vor prefera formele simple, însă asta nu înseamnă că mobila pentru dormitorul lor trebuie să fie plictisitoare! Fronturi interesante și design unic, însă toate lucrurile cu măsură. Așa se prezintă mobila de tineret.

Mobilă de tineret pentru băieți și fete.

Indiferent dacă ești în căutare de mobilă pentru fiica sau fiul tău, aici vei găsi colecții, care vor îndeplini așteptările tale. Culorile universale ale multor seturi le vor face potrivite atât pentru dormitorul de tineret pentru băieți, cât și pentru fete. Inserțiile colorate de culoare roz fac ca setul să se transforme în ceva special pentru o tânără domnișoară! Suplimentar, o soluție bună pentru o fetiță în creștere poate fi un set de mobilă clasic și elegant, care radiază o aură de fetiță. Mobila pentru fetițele mai mici poate fi plină de basme, culori și grafică 3D. Însă băieților le va plăcea mai ales un dormitor modern de tineret! Plin de energie, așa ca ei.

Printre mobila noastră de tineret vei găsi seturi pentru fiecare! Totul la calitate ridicată. Alege ceva ce va face ca dormitorul să devină un adevărat regat pentru un adolescent sau un copil. Locul gata pentru tot.

Vezi și:

Cum să amenajăm camera adolescentei? Sfaturi și propuneri.

Poate e timpul să schimbi mobila pentru copii pentru ceva mai de tineret? Vezi propunerile noastre!

Vezi mai multe