`

Paturi lemn și material similar lemnului

Paturile din material similar lemnului și patul de lemn pentru dormitor reprezintă opțiunea perfectă, pentru a conferi un farmec deosebit și căldură încăperii. Cadrul de pat din lemn este solid, practic și estetic. În ofertă vei găsi diferite modele de paturi din lemn și materiale similare lemnului, de la patul din lemn pentru copii, până la opțiunile matrimoniale. Descoperă gama largă de nuanțe și dimensiuni. Alege-le pe cele potrivite pentru dormitorul tău.

(124 produse)

Se afiseaza 1-48 din 124 produs(e)

Pat Draban

Pret 1.830 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Kostello K13

Pret 1.955 lei Pret de baza 2.015 lei
★★★★★
★★★★★
  • -3%
Se afiseaza 1-48 din 124 produs(e)

Paturi lemn și material similar lemnului

Somnul joacă un rol cheie în viața noastră zilnică. Ne influențează condiția fizică și psihică. Un somn bun ne asigură o stare de bine mai mare și eficacitate în cursul zilei. Paturile din lemn și material similar lemnului reprezintă o alegere practică, ce conferă eleganță și o atmosferă caldă și totdată asigură regenerarea pentru o nouă zi.

Mizează pe design atemporal

Patul de lemn pentru dormitor este semnul indiscutabil al clasicului, care va rămâne alături de noi timp de mai mulți ani. Puteți fi siguri, că nu se va demoda niciodată. Se prezintă perfect în orice stil de interior. Varianta ideală pentru un dormitor modern și corespondentul clasic al acestuia. Permite adaptarea modelului preferințelor individuale și caracterului interiorului. În oferta noastră vei găsi o gamă largă de culori, de la variantele deschise și până la patul din lemn de stejar.

Alegere rezistentă pentru mulți ani – pat de lemn

Unul dintre cele mai mari avantaje este durabilitatea acestora. Modelele realizate din Lemn masiv pot rezista mulți ani, fără să își piardă aspectul inițial. Alegerea unui cadru de pat din lemn este o investiție în somn liniștit și confort, care îți va fi utilă pentru un timp foarte îndelungat. Lemnul și materialele similare lemnului sunt mult mai rezistente la uzură. Își păstrează forma inițială, chiar și la o utilizare intensă.

Paturi din lemn pentru fiecare

Paturile din lemn moderne oferă nenumărate opțiuni. Sunt disponibile în diferite mărimi, îndeplinind așteptările atât celor mai tineri, cât și ale adulților.

Patul din lemn pentru copii asigură o bună odihnă, regenerarea în timpul somnului și, cel mai important, spațiul creativ. Se caracterizează printr-un stil modern și la modă. Se prezintă excelent în camera inspirată de stilul loft, scandinavă sau contemporană. La noi vei găsi cele mai moderne propuneri ce se regăsesc în trendurile actuale de design interior.

Patul din lemn pentru o persoană este soluția ideală pentru persoanele, care apreciază spațiul personal. Opțiune ideală pentru singles, tineri și studenți. Nu ocupă mult spațiu, iar asta te ajută să îți poți organiza mai bine un dormitor mic. În ciuda suprafeței reduse, poți crea un loc stilat și confortabil pentru relaxare.

Pentru posesorii interioarelor de dimensiuni mai mari, vă recomandăm paturi lemn 140x200 și paturi lemn 160x200. Creează un punct central ideal și asigură un design modern și confortul, pe care îl meriți. Aduc în spațiul dormitorului tău căldură și un caracter deosebit.