`

Dulapuri

Dulapurile pentru haine ajută la depozitarea hainelor, pantofilor și accesoriilor tinerilor. Sunt disponibile în diferite mărimi și stiluri, de la simple și minimaliste la colorate și ornamentate. Dulapul pentru haine va păstra lucrurile copilului tău în mod ordonat și economic.

(199 produse)

Se afiseaza 1-48 din 199 produs(e)

Dulap Menas

Pret 560 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 199 produs(e)

Camera de tineret este un spațiu exigent de amenajat. Într-un spațiu de cele mai multe ori restrâns trebuie să se regăsească locuri pentru mai multe zone: relaxare cu pat, studiu cu birou și pentru zona de depozitare, unde rolul principal îl joacă un dulap mare și încăpător.

În această categorie vei găsi numeroase dulapuri, care se pretează perfect în camera de tineret. Au fost proiectate luând în considerare cele mai importante aspecte: funcționalitatea și aspectul modern.

Dulapul de tineret trebuie să asigure un spațiu generos de depozitare. Stilul adolescenților se schimbă adeseori: astăzi poartă pantaloni largi, iar mâine skins ajustate, ce se transpune în tot mai multe haine. Funcționalitatea dulapului este influențată și de așezarea tijelor și polițelor acestuia. Întreabă-ți copilul dacă preferă să își pună hainele pe umerașe sau să le așeze pe polițe. Alegerea soluției potrivite ne va ajuta să păstrăm ordinea.

 

Dulap de colț / dulap tip garderobă

O propunere interesantă pentru camera copilului sunt dulapurile care au fost proiectate pe modelul garderobei, în care poți intra! O soluție foarte interesantă, însă necesită un concept bine gândit de planificare a camerei și un spațiu corespunzător.

Dulapul de colț pentru camera adolescentului este și el o alegere excelentă! Se pretează perfect în încăperile mai mici, unde fiecare centimetru este foarte important! Dulapul de colț se încadrează în colțul camerei, utilizând optim spațiul disponibil. 

Dulapul cu uși glisante / batante

Dulapurile, inclusiv cele de tineret, pot fi clasificate în modele cu uși glisante sau batante.

Dulapurile de tineret cu uși glisante reprezintă o propunere excelentă pentru amenajările moderne. În plus, se pretează perfect în interioarele mai mici, deoarece deschiderea ușii ar putea lovi alte mobile din încăpere.  Varianta glisantă funcționează ușor și silențios. Merită luată în considerare chiar și în camera copiilor mai mici.

Iar ușile batante se prezintă stilat!  Permit de asemenea împărțirea dulapului în mai multe secțiuni. Pot fi deschise conform nevoilor.

Dulap cu oglindă pentru camera de tineret

Când alegem dulapul pentru camera de tineret, merită să avem în vedere că acesta nu este doar o decorațiune! Un dulap cu oglindă așezat corespunzător va face ca încăperea să pară mai mare și mai luminoasă! În cazul în care camera este mică, alege un model cu oglindă pe tot frontul, ce va mări optic cu siguranță spațiul. Merită totuși să punem în vedere copilului că oglinda trebuie curățată mai des, pentru a-și îndeplini funcția. 

Dulapuri moderne de tineret

Tinerii vor alege cu precădere pentru camerele lor dulapuri moderne. Se încadrează perfect în trendurile actuale de interior, subliniind caracterul încăperii. Dulapurile moderne de tineret sunt disponibile în diferite variante de culori - de la albul atemporal, până la nuanțe de gri și negru. Culoarea dulapului ar trebui adaptată stilului încăperii și celorlalte piese de mobilier. Dulapul este însă o mobilă mare, care va sări în ochi.

Dulapuri copii

Dacă ești în căutarea unui dulap pentru camerea unui copil mai mic, poți alege un model colorat și vesel, poate cu autocolante din basme? O cameră prietenoasă îl va face pe copil să o folosească mai des și cu mai multă plăcere. Dulapurile pentru camera copilului pot fi găsite în oferta noastră.