Produs de curățare pentru mobilier tapițat
în depozit

Produs de curățare pentru mobilier tapițat Coccine Home Line

  EAN-13: 5902928808179

  105 lei

  Cumpără în rate acum de la 18 lei pe lună

  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Set pentru textile și tapițerie pentru acasă.

  Setul include:

  • DIRT REMOVER 250 ml,
  • LIQUID CLEANER 400 ml,
  • BURETE


  DIRT REMOVER

  • 558/530/250C 250 ml - Îndepărtează fără apă petele de ulei, grăsime și unsori de pe țesături și piele netedă, piele întoarsă și năbuc. Recomandat în special pentru curățarea tapițeriei în locurile de uzură intensă.

   Mod de folosire:

   1. Agitați recipientul puternic, de câteva ori.

   2. Pulverizați pe pată, de la o distanță de aprox. 20 cm.

   3. Lăsați să se usuce.

   4. Periați bine, pentru a elimina stratul alb apărut. Înainte de utilizare, încercați pe o porțiune care nu este la vedere.


  LIQUID CLEANER

  • 558/471/400C 400 ml - Produs lichid delicat pentru curățarea tapițeriei și a produselor mici din piele și textile (de ex. încălțăminte sportivă) și covoare. Conține un detergent delicat. Lasă un miros delicat, proaspăt, de fructe și flori.

   Mod de folosire:

   1. Pulverizați toată suprafața, pe care doriți să o curățați, de la o distanță de 20 cm.

   2. Curățați cu un burete dur sau cu o perie moale, până se formează spuma.

   3. Lăsați să se usuce.

   4. Pielea de tip năbuc și pielea întoarsă trebuie bine periată. Pe suprafețe mari de absorbție, deschise la culoare, pot apărea pete la curățarea cu produse lichide. Înainte de utilizare, încercați pe o porțiune care nu este la vedere.

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Produs de curățare pentru mobilier tapițat Coccine Home Line

  Produs de curățare pentru mobilier tapițat Coccine Home Line

  21 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate