Cuier pe roți Wiecki
în depozit

Cuier pe roți Wiecki

69 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Cuierul pe roți Wiecki este un accesoriu decorativ interesant pentru casă sau pentru un spațiu public. Dacă îl vei așeza în dormitor sau în hol, îți poate servi drept spațiu de depozitare pentru hainele cel mai des folosite – le vei avea mereu la îndemână sau poți completa pe acesta ținuta pentru a doua zi. Iar în hol sau într-un spațiu public îți poate servi drept cuier pentru hainele de exterior.

Cuierul Wiecki a fost executat din metal vopsit prin pulverizare. Pe lângă rama pentru umerașe, oferă 2 polițe fabricate din poliester. Roțile montate fac mai ușoară mutarea acestuia.

Dimensiuni:

  • latime: 85 cm,
  • inaltime: 157 cm,
  • adancime: 45 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • Raft fabricat din metal - vopsite prin pulverizare în culoare neagră,
  • grosime ramă: 16mm
  • patru roți, datorită cărora raft va fi ușor de mutat,
  • două polițe din poliester
  • usor și rapid de montat


Garantie:
24 luni

Latime85
Inaltime157
Adancime45
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Lucia Ciocîrlan 2021-08-19

Nu ai de ce să te plângi. Recomand!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Cuier pe roți Wiecki

Cuier pe roți Wiecki

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate