Birou Orion
în depozit

Birou Orion

249 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Biroul modern Orion reprezintă combinația unui loc confortabil de lucru cu o suprafață de depozitare. Blatul biroului are 57 cm adâncime, ce asigură suficient spațiu pentru efectuarea activităților de birou, dar și pentru pregătirea temelor pentru școală. Mai jos se află două polițe deschise, pe care îți poți depozita lucrurile. Tocmai polițele deschise conferă biroului stilul modern.

În plus, biroul a fost fabricat din placă aglomerată laminată solidă. Înălțimea totală a biroului este de 85 cm, iar lățimea de 112 cm.

Dimensiuni:

  • latime: 122 cm,
  • inaltime: 85 cm,
  • adancime: 57 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • placă aglomerată laminată 16mm,
  • picioare în formă de antiderapante,


Garantie: 24 luni

Latime122
Inaltime85
Adancime57
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Andreea 2021-08-05

Este minunat pentru acești bani.

Gabriela Gherghe 2021-07-29

Nu am nimic de comentat. Totul super! Recomand!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Birou Orion

Birou Orion

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate