Birou gaming Ayo
în depozit

Birou gaming Ayo

  975 lei

  Cumpără în rate acum de la 163 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Biroul modern de gaming cu leduri Ayo este propunerea ideală de dotare a camerei unui gamer. De avantajele, pe care le oferă, va beneficia atât un adult pasionat de rivalizarea interactivă, ci și copiii și adolescenții începători.

  Biroul de gaming are o poliță separată special pentru computer, precum și un sertar și un dulap, unde se pot păstra echipamentele electronice și accesoriile necesare unui gamer. Poți așeza monitorul pe extensia dedicată. Această așezare crește confortul utilizării zilnice a biroului și va crea condițiile ideale de relaxare în timpul jocurilor pline de pasiune.

  În set pentru extensie sunt incluse și lumini cu telecomandă.

  Dimensiuni:

  • latime: 140 cm,
  • inaltime: 91 cm,
  • adancime: 65 cm


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă aglomerată 15/22mm
  • margine ABS + margine hârtie,
  • picioare în formă de antiderapante 5mm de culoare neagră,
  • mânere din material plastic, de culoare neagră,
  • iluminat LED RGB cu telecomandă inclus în preț,
  • balamale cutie
  • ghidaje role


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Birou gaming Ayo

  Birou gaming Ayo

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate