Birou Repi
în depozit

Birou Repi

439 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Biroul Repi original, de designer și funcțional este un element necesar în biroul de acasă sau camera de tineret!

De aspectul deosebit al biroului sunt responsabile polițele, create pe margini. Sunt excelente pentru cărți, documente sau elemente decorative. Confortul în utilizarea biroului este influențat de blatul lat, pe care vei putea cu ușurință așeza cărți, caiete și un laptop.

Biroul are un sertar lung, așezat sub blat. Nu are mânere, iar forma sa minimalistă face ca biroul să arate modern.

Dimensiuni:

  • Latime: 120cm,
  • Inaltime: 76cm,
  • Lungime: 60cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • PAL 16 mm rezistenta la zgarieturi,
  • margini ABS,
  • sertar are un ghidaj pe role.
  • posibilitate montaj rafturi pe partea stângă sau dreaptă


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Sabina 2019-10-21

Am ales acest birou și nu regret! Este foarte frumos și funcțional. Recomand!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Birou Repi

Birou Repi

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate