Set camera de zi James
în depozit

Set camera de zi James

719 lei

Cumpără în rate acum de la 120 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Interioarele moderne necesită dotări deosebite, precum este fără îndoială setul de mobilă James. Simplitatea și eleganța mobilei este subliniată de culorile proaspete – îmbinarea albului cu desenele geometrice în nuanțe care imită lemnul, creând un efect impresionant.

Din componența setului de mobilă fac parte un dulăpior TV cu poliță separată pentru decodor și boxe, vitrină suspendată și polițe pentru cărți. Beneficiind de o ofertă suplimentară de cumpărare a becurilor LED pentru vitrină, livingul tău va obține o strălucire plăcută ochiului.

Dimensiuni:

  • Comoda TV: latime: 175 cm, inaltime: 34 cm, adancime: 39 cm,
  • Vitrina suspendată: latime: 55 cm, inaltime: 77 cm, adancime: 31 cm,
  • Polita: latime: 120 cm, inaltime: 20 cm, adancime: 20 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • placă laminată 16 mm,
  • lipite cu margine din hârtie,
  • picioare din material plastic,
  • mânere din material plastic,
  • în vitrină deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",
  • iluminat LED ca opțiune suplimentară pentru o plată suplimentară


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Bianca 2020-12-28

Livrare ultra rapidă, iar mobila cumpărată e super - ca întotdeauna conform descrierii și pozelor.

Maria 2020-05-28

Produsul a fost bine protejat pentru transport. Fabricare solidă.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi James

Set camera de zi James

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate