Set de mobilier Malfoy
în depozit

Set de mobilier Malfoy

625 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Setul de mobilier Malfoy este o propunere compusă din patru elemente. Primul dintre acestea este dulăpiorul TV, care oferă spațiu pentru depozitare și expunere. Următoarele două elemente sunt vitrinele. Una dintre acestea este verticală, iar a doua este suspendată. Ambele au frontul parțial vitrificat, unde poți expune obiectele preferate. Ultimul element al setului de mobilă este polița lungă suspendată.

Setul de mobilă a fost fabricat din placă laminată, iar vitrificările folosite sunt sticlă călită. Iar mânerele sunt din material plastic în culoarea cromului.

Dimensiuni:

 • Comoda TV mare:
  latime: 138 cm, inaltime: 25 cm, adancime: 38 cm,
 • Vitrina suspendat :
  latime: 42 cm, inaltime: 87 cm, adancime: 28 cm,
 • Vitrina picioare:
  latime: 42 cm, inaltime: 87 cm, adancime: 28 cm,
 • Polita :
  latime: 90 cm, inaltime: 10 cm, adancime: 17 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

 • frontul și corpul din alba placă laminată,
 • margine blat fabricată din melamină,
 • sticla călită pe front este transparentă,
 • mânere din material plastic, de culoare crom mat,
 • balamale obișnuită,
 • picioare din material plastic, de culoare neagră


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Varvara Croitoru 2021-06-29

Dimensiune optima, design frumos si produsa cu grija.

Lucian 2020-05-25

Recomand cu încredere. Magazin de încredere, mobilă de bună calitate. 100% satisfacție

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Malfoy

Set de mobilier Malfoy

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate