Set de mobilier Ambrozja

  3 515 lei

  Selecteaza culoarea:
  30 - 40 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Aspectul modern al setului de mobilă Ambrozja va reîmprospăta aspectul livingului tău și îi va asigura o prezență distinctivă. Toate astea cu ajutorul unui corp de mobilier interesant și alegerii cu atenție a culorilor corpurilor și fronturilor. Efectul este întărit și de iluminatul polițelor de sticlă din interiorul dulăpiorului transparent.
  Funcționalitatea setului de mobilă este susținută și de sistemul de deschidere fără mânere tip „push to open”. Dacă vrei să deschizi vreun dulăpior, e suficient să apeși ușor frontul, iar acesta sare ușor și îți va arăta obiectele din interior.


  Dimensiuni:

  • latime: 255 cm,
  • inaltime: 120 cm,
  • adancime: 40 cm,


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp si fronturi: placă aglomerată de grosime 16 mm,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",
  • iluminat LED alb inclus în preț,


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set de mobilier Ambrozja

  Set de mobilier Ambrozja

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate