Set camera de zi Dana
în depozit

Set camera de zi Dana

2 035 lei

2 869 lei

-834 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Un aspect interesant al setului de mobilă Dana atrage privirea prin detaliile sale rar întâlnite. Fragmentele ușor rotunjite ale vitrinei suspendate și dulăpiorului TV dau întregului set un aspect deosebit. De asemenea mânerul are aici o formă simetrică cu blatul superior al dulapului, ce conferă suplimentar întregului dinamism și caracter.

Din componența setului de mobilă fac parte și o vitrină individuală și o poliță de perete pentru cărți, decorațiuni și accesorii cu stil. Fiecare vitrină are, pe lângă spațiul discret de depozitare, și o parte vitrificată. Vei așeza cu succes acolo de ex. porțelanurile și paharele de cristale.

Folosind opțiunea suplimentară, poți ilumina interiorul vitrinelor cu lumini LED.

Dimensiuni:

 • Vitrina suspendată:
  latime: 50 cm, inaltime: 130 cm, adancime: 31 cm,
 • Vitrina:
  latime: 82 cm, inaltime: 147 cm, adancime: 42 cm,
 • Comoda TV:
  latime: 192 cm, inaltime: 44 cm, adancime: 45 cm,
 • Polita mică suspendată:
  latime: 110 cm, inaltime: 22 cm, adancime: 21 cm,
 • Corp Comoda TV:
  latime: 82 cm, inaltime: 13 cm, adancime: 28 cm,


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • corp: placă aglomerată cu grosimea de 16 mm, margine: melamină,
 • blatul: placă MDF 18mm
 • fronturi: placă MDF 16mm
 • mâner: placă MDF 19mm, foliat,
 • balamale ascunse 35 mm cu amortizor integrat,
 • ghidaje montaj inferior,
 • picioare în culoare argintie,


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Alexandra 2021-03-19

Mobila arata exact ca si in prezentare. Calitatea este foarte buna!

Florina 2020-12-16

Pot să mă exprim numai la superlativ: livrare rapidă, montajul e mai mult un nume, mobilă bine fabricată, de efect, solidă. Suntem foarte mulțumiți.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi Dana

Set camera de zi Dana

30 alte produse din aceasta categorie: