Set camera de zi Piano X

2 089 lei

3 275 lei

-1 186 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Caracterul modern al livingului tău va fi subliniat de setul de mobilă Piano X. Culorile moderne, vitrarea parțială a fronturilor și mânerele stilate sunt avantaje vizibile chiar de la prima vedere. Mobila, pe lângă stilul deosebit, oferă de asemenea un spațiu generos de expunere.

Combinarea comodei încăpătoare cu perechea de vitrine asigură spațiul optim de depozitare în living. Fiecare mobilă componentă a setului dispune de asemenea de un spațiu de expunere, care este locul perfect pentru accesoriile decorative, precum: cristale, pahare înalte sau flori decorative.

Aspectul setului de mobilă este completat de polițele suspendate – locul excelent pentru rame cu fotografiile importante pentru tine, flori proaspete și amintiri din excursiile de familie.

Avantajele setului de mobilă sunt subliniate și de luminile LED, care pun în valoare aspectul chic al setului și decorațiunile așezate în interior.

Kitul contine:

  • Vitrina B6 Piano: latime: 80 cm, inaltime: 192 cm, adancime: 41 cm ( x 2 ),
  • Polite B5 Piano: latime: 125 cm, inaltime: 20 cm, adancime: 20 cm ( x 2 ),
  • Comoda B7 Piano: latime: 120 cm, inaltime: 80 cm, adancime: 41 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • corp: PAL laminat,
  • front: MDF lucios intens,
  • manere - plastic
  • iluminat LED inclus în preț,
  • masuta nu este inclusa in pret


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Clara Pălici 2021-07-29

Nu ai de ce să te plângi. Recomand!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi Piano X

Set camera de zi Piano X

30 alte produse din aceasta categorie: