Set camera de zi Pixso I
în depozit

Set camera de zi Pixso I

EAN-13:

1 935 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Modernismul, minimalismul și stilul bun reprezintă o combinație de caracteristici care definesc caracterul setului de mobilă Pixso.

 Setul de mobilă este compus dintr-o comodă TV originală.Are un dulap închis și o prelungire specială sub formă de podium jos, care creează o poliță. Poți expune pe ea obiecte interesante, cărți sau fotografii.

A doua parte a setului de mobilă constă în vitrine lungi suspendate. În set sunt incluse trei dulapuri. Le poți suspenda vertical, așa cum este prezentat în amenajare, sau orizontal.

Un avantaj suplimentar al mobilei este sistemul modern de deschidere PUSH TO OPEN, care asigură utilizarea confortabilă și silențioasă a mobilei.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

Kitul contine:

  • Comoda TV Rifo: latime: 300 cm, inaltime: 35 cm, adancime: 42 cm
  • Vitrina 90 Zigo: latime: 35 cm, inaltime: 90 cm, adancime: 32 cm (x3)

Dimensiunile totale:

  • latime: 300 cm,
  • inaltime: 190 cm,
  • adancime: 42 cm

Dimensiunea totala a setului nu include decalajele dintre figurile vizibile in imagine.


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp - placi laminate in mat,
  • front: MDF lucios intens,
  • deschidere cu sistemul ”Push to open”,
  • posibilitatea de a monta vitrina pe orizontala sau verticala


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

elena 2018-11-07

foarte elegant produsul

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi Pixso I

Set camera de zi Pixso I

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate