Set camera de zi Boho I
în depozit

Set camera de zi Boho I

  EAN-13:

  1 429 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Setul de mobilier Boho I este disponibil în mai multe combinații de culori, astfel vei putea cu ușurință să îl adaptezi sufrageriei tale. Modelul Boho se prezintă modern, în mare măsură acest lucru este meritul finisajului cu finisaj foarte lucios. Setul de mobilier este compus din 4 elemente. Elementul dominant este dulăpiorul TV, care are două polițe deschise și două dulăpioare închise. În set se află de asemenea o vitrină înaltă. Datorită frontului vitrificat, vei putea expune obiectele preferate. În plus, le poți sublinia cu iluminat LED. Vitrina are de asemenea trei sertare. Ultimele elemente ale mobilierului sunt două polițe suspendate.

  Kitul contine:

  • Vitrina B1 Boho: latime: 60 cm, inaltime: 192 cm, adancime: 41 cm,
  • Comoda TV 180 B3 Boho: latime: 180 cm, inaltime: 37 cm, adancime: 43 cm,
  • Polite B5 Boho: latime: 125 cm, inaltime: 20 cm, adancime: 20 cm ( x 2 )

  Dimensiuni:

  • latime: 240 cm,
  • inaltime:  192 cm,
  • adancime: 43 cm


  Dimensiunea totala a setului nu include decalajele dintre figurile vizibile in imagine.


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp: PAL laminat,
  • front: MDF lucios intens,
  • manere - plastic
  • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED
  • masuta nu este inclusa in pret


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set camera de zi Boho I

  Set camera de zi Boho I

  Mobilier din aceeasi colectie

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate