Set camera de zi Nessor I

2 129 lei

Selecteaza culoarea:

Termen de livrare:

pana la 10 zile lucratoare

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Setul de mobilă pentru sufragerie Nessor I este disponibil într-o gamă largă de culori, facilitând amenajarea încăperii tale. Mobila Nessor are o formă minimalistă. Nu are mânere. Deschiderea dulapurilor are loc datorită atingerii și apăsării frontului. Setul are un aspect modern și stilat.

Setul de mobilă Nessor este compus din 4 dulapuri cu lățimea 113 cm și înălțimea 38 cm. În interiorul acestora se află polițe. Alte două elemente sunt polițele suspendate. Se pretează perfect pentru expunerea obiectelor preferate în sufragerieKitul contine:

  • Comoda RTV mare Nessor NS01: latime: 113 cm, inaltime: 38 cm, adancime: 39 cm - x 4,
  • Polita mici Nessor NS04: latime: 75 cm, inaltime: 38 cm, adancime: 39 cm - x 2

Dimensiunea totala a setului nu include decalajele dintre figurile vizibile in imagine.


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • corp: PAL mat 16 mm,
  • fronturi: placi MDF laminata mat 16 mm,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",
  • dulapul este pe picioare sau suspendat - posibilitate suspendare sau așezare dulap pe orizontală sau verticală,
  • o comoda TV cu deschidere în jos sau pe laterală,
  • dacă frontul se deschide în sus, trebuie achiziționate separat pistoane pe gaz (2 buc. pentru un dulap)


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set camera de zi Nessor I

Set camera de zi Nessor I

Mobilier din aceeasi colectie

30 alte produse din aceasta categorie: