Set de mobilier Oreox VI
în depozit

Set de mobilier Oreox VI

955 lei

1 055 lei

-100 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Cauți soluții simple și minimaliste pentru living? Dacă da, vezi propunerea noastră – setul de mobilă Oreox VI, care conferă perfect caracterul designului contemporan. Acest stil de mobilă este influențat mai ales de finisajul fronturilor cu material foarte lucios și lipsa mânerelor tradiționale. Acestea au fost înlocuite de sistemul de deschidere PUSH TO OPEN.

În compoziția setului de mobilă intră 5 elemente. Din care trei sunt dulapuri suspendate, care pot crea o comodă TV. Poți monta dulapurile pe perete sau poți achiziționa picioare. Următoarele două elemente sunt polițe suspendate, care au 100 cm lungime!

Dimensiuni:

  • Dulap Oreox OE03 x3:
    latime: 86 cm, adancime: 40 cm, inaltime: 38 cm,
  • Polița Oreox OE07 x2:
    latime: 100 cm, adancime: 7 cm, inaltime: 10 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • placă aglomerată 15 mm,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",
  • fronturi universale (elemente: OE03),
  • posibilitatea achiziționării picioare - plată suplimentară la elementele: OE03,


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.00

Numărul de comentarii: 1

Nicoleta 2021-09-30

Recomand

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Oreox VI

Set de mobilier Oreox VI

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate