Canapea Evelonas 3
în depozit

Canapea Evelonas 3

  3 309 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Sofaua pentru trei persoane Evelonas 3 este un model inspirat de sofaua inconică Chesterfield. Se caracterizează prin spătarul învelit, care are matlasare adâncă, finisată cu butoni rotunzi. Designul butonilor apare și pe bara de jos a canapelei.

  Merită de asemenea subliniat că sofaua este un model care poate fi așezat în orice loc (spatele este căptușit cu aceeași țesătură aflată și în față) ce conferă o mare libertate în amenajare. Sofaua poate de ex. să separe zona livingului de zona sălii de masă.

  Confortul utilizării canapelei este influențat de componentele utilizate. Spuma din spătar te va face să te uiți cu plăcere la un film sau să citești o carte. Pe de altă parte, pe șezut se află perne mobile. Le poți îndepărta în orice moment, ce facilitează curățarea canapelei.

  Dimensiuni:

  • lungime: 215 cm
  • latime: 88 cm
  • inaltime: 79 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • cadru din lemn,
  • șezut: spumă 28D/50C + spumă 24D/70C + arcuri tip bonell,
  • spătar: spumă 28D/50C,
  • picioare din material plastic,
  • tapiterie fixa,
  • fara deschidere
  • fara functie de dormit
  • fara lada de depozitare,
  • pernele pe șezut cu fermoar,
  • fotoliu de sine stătător (spatele căptușit cu țesătură),
  • sarcină maximă: 330 kg,


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Canapea Evelonas 3

  Canapea Evelonas 3

  Produse similare

  Accesorii

  Oferta noastra de masute

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate